Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

SweTrack LiteArt.nr: 1890006

GPS-spårare
Prisjakt
PriceRunner
463 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

SweTrack LiteArt.nr: 1890006

GPS-spårare

En GPS-spårare för stöldskydd. Passar för alla typer av fordon - exempelvis personbilar, båtar, motorcyklar och entreprenadmaskiner. Eftersom SweTrack Lite är mycket liten till formatet, så går den att gömma i stort sett var som helst i fordonet där det finns tillgång till el.

SweTrack
Beskrivning
En GPS-spårare för stöldskydd. Passar för alla typer av fordon - exempelvis personbilar, båtar, motorcyklar och entreprenadmaskiner. Eftersom SweTrack Lite är mycket liten till formatet, så går den att gömma i stort sett var som helst i fordonet där det finns tillgång till el.
SweTrack

product-page:product-information-title

Egenskaper

SweTrack Lite är en GPS-spårare för stöldskydd. Passar för alla typer av fordon - exempelvis personbilar, båtar, motorcyklar och entreprenadmaskiner. Eftersom SweTrack Lite är mycket liten till formatet, så går den att gömma i stort sett var som helst i fordonet där det finns tillgång till el.

GPS-spåraren SweTrack Lite är en liten, enkel och nedskalad GPS-spårare för fast montering. SweTrack Lite kopplas in med svart/röd kabel i fordonets elsystem, och avger därefter positionen i appen SweTrack Live. Bilens position rapporteras varannan minut och har funktioner som exempelvis rörelselarm, geografiskt stängsel och obegränsad historik.

Fri livespårning
Livespårningen låter dig se hur GPS-spåraren rör sig, direkt på skärmen. SweTrack Lite uppdaterar sin position varannan minut, och alla ändringar visas direkt på kartan i appen SweTrack Live.

Fullständig positionshistorik
Tack vare SweTrack Live kan du i efterhand se var enheten befunnit sig, med obegränsad historik. Välj datum och tid, klicka på Hämta - det är allt du behöver göra.

Smarta larmfunktioner
SweTrack Extreme kommer med ett antal smarta larmfunktioner, t.ex. rörelselarm, geografiskt stängsel och larm vid hög hastighet. Med appen SweTrack Live kan du aktivera pushnotiser vid rörelse - detta gör att du ögonblickligen varnas om GPS-spåraren förflyttas! Dessutom kan du aktivera ett geografiskt stängsel, som gör att du till exempel kan få en varning när bilen lämnar garaget.

Geografiskt stängsel
Via appen SweTrack Live kan du sätta geografiska stängsel. Ett geografiskt stängsel är ett område som ritas ut på en karta. Om fordonet lämnar området, varnar appen dig. Området kan vara hur stort eller litet som helst. Exempelvis kan ett geografiskt stängsel skapas runt den egna bostaden, men stängsel kan också innefatta ett kvarter, en stad eller till och med ett helt land. När fordonet lämnar det geografiska stängslet skickas en push-notis till dig via appen SweTrack Live.

Vattentålig design
SweTrack Lite är gjord för att döljas i ditt fordon - du kan till exempel placera den i bilens motorutrymme, eller under sadeln på din mc. Därför har vi valt att ge SweTrack Lite en vattentålig konstruktion - så att den alltid är redo, oavsett väder och vind.

Inbyggt batteri
SweTrack Lite strömförsöjs huvudsakligen av fordonets elsystem - men om strömmen skulle brytas, så innehåller GPS-spåraren ett inbyggt backupbatteri på 100 mAh som säkerställer att den kan fortsätta rapportera sin position även om strömmen bryts.

Krångelfri installation
Anslut de två kablarna till fordonets 12/24 V-elsystem, ladda ned appen SweTrack Live och skapa ett konto - sedan är du igång. Inga krångliga SMS-kommandon, skruvmejslar eller CD-skivor krävs!

Månadsavgiften ger dig
Efter köp av SweTrack Lite tillkommer en månadsavgift på 49 kr/månad. I priset ingår obegränsad spårning i hela Europa, tillgång till svenska mobillnät, kostnadsfri teknisk support, användardokumentation, instruktionsfilmer online och ett års garanti. Ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Egenskaper
  • Livespårning, följ spåraren direkt i appen via mobil, iPad och PC
  • Fullständig positionshistorik med datum och tid
  • Rörelselarm via push-notis
  • Obegränsat antal geo-stängsel
  • Styrs enkelt med mobilappen
  • Installeras på några minuter
  • Vattentålig design, IPX-5


Tekniska data:
Anslutning 12/24 V-anslutning för fordon
Backup-batteri om strömmen bryts Inbybggt, 100 mAh
Mått 7,3x2,5x1,2 cm
Vikt 26 g

Specifikationer

EAN 7350000600094

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter