Någonting som förenar oss på Verktygsproffsen är vår strävan efter utveckling, nöjda kunder, hög leveranssäkerhet och ruggigt bra kundservice. Nu har den strävan lett oss hit, till en ny och fräsch hemsida som kommer att göra din upplevelse så speciell som vi vill att den ska vara. Som kund kommer du förhoppningsvis upptäcka att våra produkter har blivit lättare att hitta, lättare att köpa och lättare att få hem. Och verktygen? De är lika grymma som alltid – men fler.

Fokus på användbarhet och nya funktioner

I utvecklingen av vår nya hemsida har vi fokuserat på användbarhet. Därför har vi lanserat filtreringsmöjligheter, smartare sök och en snabbare upplevelse. Vi är riktigt stolta över vad vi har åstadkommit och hoppas att du tycker att den fungerar bra!

Massor med nya verktyg​

Som du säkert har märkt har vi lanserat en hel del nya varumärken och nya verktyg. Allt för att du ska hitta vad du behöver.

Dina synpunkter är viktiga!

Att lansera en ny hemsida medför vissa utmaningar. Säkerligen har ett och annat litet fel smugit sig in och vi är väldigt måna om att rätta till dessa så snabbt som möjligt. Stöter du på något som inte stämmer vill vi gärna att du hör av dig till oss. Tack för hjälpen!

Håll dig uppdaterad​

Är du intresserad av nyheter, tips och tricks, filmer och kampanjer? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev.
Nu öppnar vi dörrarna till nya Verktygsproffsen och hälsar dig välkommen!

Med Vänliga hälsningar
Vännerna på Verktygsproffsen