Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Makita

Makita tillverkar elverktyg och tillbehör, verktygen har snabba batteriladdningstider och de har ett stort sortiment av uppladdningsbara batteriverktyg och nätdrivna verktyg.Läs mer
687 artiklar
 • Sortera efter
 • Makita tillverkar bärbara elverktyg och tillbehör, deras produkter har snabba batteriladdningstider och Makita har ett omfattande sortiment av uppladdningsbara batteriverktyg och nätdrivna verktyg.

  I utvecklingen av sina produkter fokuserar Makita på säkerhetsfaktorer samt att minska damm, buller och vibrationer från sina maskiner. Alla Makitas maskiner genomgår en rad olika tester under utvecklingsstadiet vilket innebär att den slutgiltiga maskinen håller högsta kvalitet. Motorn är särskilt i fokus och endast de bästa materialen används vid tillverkningen av motorerna. Alla Makitas motorer genomgår 19 separata kvalitetstester.

  Makita tillverkar högkvalitativa batteridrivna verktyg med 7,2V, 14,4V, 12V, 18V, 36V, 40V spänning men även nätdrivna maskiner med hög effekt som exempelvis 2000W och 3200W. I Makitas sortiment återfinns deras XGT och CXT-batterier, liksom LXT-batterier och Makita Powerpack. Många av Makitas maskiner säljs med deras praktiska verktygsväska MACPAC som går att stapla och fästa i andra MACPAC-väskor med hjälp av snäppfästen.

  Makita är ett av våra mest populära varumärken och deras maskiner är ofta med i olika listor över elverktyg som är bäst i test och våra kunder ger många av Makitas verktyg toppbetyg.

  Hos oss på Proffsmagasinet hittar du de flesta verktyg och maskiner från Makita så som skruvdragare, cirkelsåg, mutterdragare, grästrimmer, vinkelslip, dammsugare, sticksåg, vinkelslip, kantfräs, borrskruvdragare, bordscirkelsåg, sänksåg, häcksax, luftblås, gräsklippare, kedjesåg med mera. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör från Makita så som batteri, laddare, styrskena, sågklinga, sågblad, slippapper, bitssats, förvaringsväska, trimmertråd, kapskiva, sågklinga, borr, mejsel med mera.

  Klicka här för att hitta Proffsmagasinets noga utvalda batteridrivna skruvdragare från Makita

  Klicka här för att hitta Proffsmagasinets noga utvalda batteridrivna cirkelsågar från Makita

  Klicka här för att hitta Proffsmagasinets noga utvalda batteridrivna mutterdragare från Makita.

  Klicka här för att hitta Proffsmagasinets noga utvalda batteridrivna grästrimmers eller röjsågar från Makita.

  Klicka här för att hitta Proffsmagasinets noga utvalda verktygspaket med batteridrivna maskiner från Makita.
  Snabba leveranser
  Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
  100% nöjd
  30 dagars öppet köp!
  Stort sortiment
  Över 30 000 produkter