Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

Zekler Sonic 550Art.nr: 3136784

Hörselskydd
med Bluetooth
Prisjakt
PriceRunner
1 813 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Zekler Sonic 550Art.nr: 3136784

Hörselskydd

med Bluetooth

Zekler Sonic 550 är hörselkåpor med Bluetooth, bullerreducerande bommikrofon och medhörning. Robust design gjord för att ge bästa kvalitetsljud vid streaming och telefonsamtal i bullriga miljöer.

Zekler
Beskrivning
Zekler Sonic 550 är hörselkåpor med Bluetooth, bullerreducerande bommikrofon och medhörning. Robust design gjord för att ge bästa kvalitetsljud vid streaming och telefonsamtal i bullriga miljöer.
Zekler

product-page:product-information-title

Egenskaper

Zekler Sonic 550 är hörselkåpor med Bluetooth, bullerreducerande bommikrofon och medhörning. Robust design gjord för att ge bästa kvalitetsljud vid streaming och telefonsamtal i bullriga miljöer. Nivåberoende medhörning för att höra omgivande ljud utan att göra avkall på din säkerhet. Laddningsbar med lång batteritid för en bekväm och säker arbetsdag.
  • Bluetooth: Koppla ihop med din telefon och med hela 10 meters räckvidd kan du gå fritt utan att tappa kontakt mellan hörselskydd och telefon. Med fullt fokus på ditt arbete kan du ha handsfree-samtal och streama det du vill utan att behöva kompromissa på skyddet. Bekvämt och säkert.
  • Bommikrofon med avancerad bullerreduktion: Klara och tydliga telefonsamtal, även vid kraftigt buller. Medföljande vindskydd rekommenderas att användas vid utomhusbruk. <br/>Nivåberoende medhörning: Externa mikrofoner bidrar till att du kan höra din omgivning med hörselskydden på. Ökar din medvetenhet och komfort på så vis att du kan tala med kollegor, höra signaler och andra ljud utan att behöva ta av dina hörselskydd.
  • Lång batteritid: Inbyggt litiumjonbatteri ger dig upp till 55 timmar och 100 timmar standby på en laddning, laddas via medföljande USB kabel. Hörselskydden stängs automatiskt av efter 4 timmars inaktivitet.
  • Enkel manövrering: Med fyra handskvänliga kontrollknappar manövrerar du alla funktioner som exempelvis ljudnivå, medhörning och besvara samtal. Enkelt utan krångliga menyer.
  • Sound Protection Technology (SBT): Begränsar ljudet i högtalarna till säkra nivåer på max 82dB. Det innebär att du behöver inte oroa dig för skadligt ljud.
  • Robust design: Gjord för att användas av professionella användare. Justerbar hjässbygel med mjuk, utbytbar hjässkudde.

Medföljande tillbehör

  • 1 styck Inbyggt li-jon batteri
  • 1 styck Laddkabel USB
  • 1 styck Vindskydd till bommikrofon
  • 1 styck Vindskydd till medhörning
Tekniska data 
HjässbygelJa
Hälsa & SäkerhetBuller
Överensstämmer medEN 352
BärutförandeHjässbygel
FärgSvart

Specifikationer

Hjälmfäste Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

Färg Svart

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Radio Nej

Extern ingång Ja

Hjässbygel Ja

EAN 7325930078541

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter