Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Zekler Sonic 540Art.nr: 3136797

Hörselskydd
med Bluetooth
Prisjakt
PriceRunner
1 942 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Zekler Sonic 540Art.nr: 3136797

Hörselskydd

med Bluetooth

Zekler Sonic 540 är hörselkåpor med Bluetooth och dynamisk medhörning för hjälmmontage. Bästa kvalitetsljud vid streaming av din favoritmusik eller varför inte en podd.

Zekler
Beskrivning
Zekler Sonic 540 är hörselkåpor med Bluetooth och dynamisk medhörning för hjälmmontage. Bästa kvalitetsljud vid streaming av din favoritmusik eller varför inte en podd.
Zekler

product-page:product-information-title

Egenskaper

Zekler Sonic 540 är hörselkåpor med Bluetooth och dynamisk medhörning för hjälmmontage. Bästa kvalitetsljud vid streaming av din favoritmusik eller varför inte en podd. Nivåberoende medhörning för att höra omgivande ljud utan att göra avkall på din säkerhet. Laddningsbar med 100 timmars batteritid för en bekväm och säker arbetsdag.
  • 30 mm standardfäste: För enkelt montage på skyddshjälm. Samcertifierad med skyddshjälmar från Zekler, Sundström och flera andra varumärken.
  • Bluetooth: Koppla ihop med din telefon och med hela 10 meters räckvidd kan du gå fritt utan att tappa kontakt mellan hörselskydd och telefon. Bekvämt och säkert.
  • Nivåberoende medhörning: Externa mikrofoner bidrar till att du kan höra din omgivning med hörselskydden på. Ökar din medvetenhet och komfort på så vis att du kan tala med kollegor, höra signaler och andra ljud utan att behöva ta av dina hörselskydd.
  • Lång batteritid: Upp till 55 timmar och 100 timmar standby på en laddning. Hörselskydden stängs automatiskt av efter 4 timmars inaktivitet.
  • Enkel manövrering: Med fyra handskvänliga kontrollknappar manövrerar du alla funktioner som exempelvis ljudnivå, medhörning och besvara samtal. Enkelt utan krångliga menyer.
  • Sound Protection Technology: Begränsar ljudet i högtalarna till säkra nivåer på max 82dB. Det innebär att du behöver inte oroa dig för skadligt ljud.

Medföljande tillbehör

  • Inbyggt li-jon batteri
  • 1 styck Laddkabel USB
  • 1 styck Vindskydd till medhörning
Tekniska data 
Överensstämmer medEN 352
Aktiv ljudeliminieringJa
BluetoothJa
BärutförandeHjälmmonterad
Dämpningsvärde SNR28
Ersättningsbara kuddarJa
FärgSvart
JusterbarJa
SkyddsklassKlass 2

Specifikationer

Hjälmfäste Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

Färg Svart

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Radio Nej

Extern ingång Ja

Hjässbygel Nej

EAN 7325930078527

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter