Kontakta oss018 444 45 25
Fri frakt över 625 kr30 dagars öppet köp

3M Peltor WS Alert XPI SverigekåpanArt.nr: KH15976

Produkten har utgått

3M Peltor WS Alert XPI SverigekåpanArt.nr: KH15976

Hörselskydd

med Bluetooth och mobilapplikation, hjässbygel

Begränsad upplaga där bekväma och mjuka tätningsringar i silikon till ett värde av 850 kr inkl. moms ingår. Hörselskydd med mobilapplikation som möjliggör navigering i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Bluetooth, MultiPoint som innebär att två enheter kan anslutas, Auto-Pairing, medhörning och FM-radio.

3M Peltor
Beskrivning
Begränsad upplaga där bekväma och mjuka tätningsringar i silikon till ett värde av 850 kr inkl. moms ingår. Hörselskydd med mobilapplikation som möjliggör navigering i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Bluetooth, MultiPoint som innebär att två enheter kan anslutas, Auto-Pairing, medhörning och FM-radio.
3M Peltor
product-page:product-information-title
Egenskaper
3M Peltor WS Alert XPI "Sverigekåpan" är ett hörselskydd med mobilapplikation, vilket gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Hörskelskyddet är utrustat med hjässbygel, bekväma gelringar, Bluetooth MultiPoint som innebär att två enheter kan anslutas, Auto-Pairing, medhörning och FM-radio. Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring.

Sverigekåpan!
Sverigekåpan är en begränsad upplaga av 3M Peltor WS Alert XPI App. Hörselskyddet har samma grundfunktioner som en vanlig WS Alert XPI App, men finns nu i Sveriges blå och gula färger. Dessutom medföljer de mycket bekväma tätningsringarna med silikongel.

De bekväma tätningsringarna HYXX kommer att gå att köpa separat som ett tillbehör med säljstart 1 augusti 2020. Köp Sverigekåpan idag för att vara först att få uppleva den ökade komforten.

Gelringarna är tillverkade av ett supertunt material som ger suverän komfort och en svalare känsla mot ansiktet jämfört med vanliga tätningsringar. Perfekt för sommarmånaderna. Silikongelen har mycket bra ljuddämpningsförmåga och gör även att tätningsringarna känns mycket mjuka mot huden. Gelringarna formar sig efter ansiktet och de tätar till och med bra när man använder hörselskydden med glasögon. Ett mycket uppskattat och efterfrågat tillbehör på grund av sin mjuka och svala känsla.

Mobilapplikation för navigering via mobiltelefonen
Via mobilappen gör det möjligt för dig att navigera i headsetets meny och göra alla konfigurationer på ett enkelt och snabbt sätt. Inställningar kan också göras genom att använda de stora och användarvänliga knapparna på själva hörselskyddet.

Appen erbjuder även snabb åtkomst till användarinstruktioner både i text och på video, FAQ och tekniska datablad. En påminnelsefunktion talar om för dig när det är dags att byta hygiensats.

Bluetooth MultiPoint för anslutning upp till två mobiltelefoner
Du kan via Bluetooth MultiPoint ansluta en eller två mobiltelefoner till Peltor WS Alert XPI. Pratar du i den ena telefonen och det ringer på den andra blir du uppmärksammad att ett annat samtal väntar. Streamar du musik på ena telefonen så stängs musiken automatiskt av om det ringer på den andra telefonen. 3M Peltor WS Alert XPI har Bluetooth 4.2, vilket ger den bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner och flera nya funktioner för samtal och streaming.

3M Peltor WS Alert XPI har även Auto-Pairing som automatiskt ansluter sig till telefonen vid uppstart.

Förbättrad bullerreducering
Den bullerdämpande talmikrofonen är unik och dess bullerdämpande egenskaper är viktiga för att du ska kunna prata i telefon i bullriga miljöer. Ditt tal förstärks medan buller runt omkring dig stängs ute. Den uppdaterade mjukvaran som styr bullerreduceringen förbättrar ytterligare kvaliteten på ditt samtal.

Enklare med Push to Listen
Mikrofonerna på utsidan av hörselskyddet fångar upp ljud omkring dig. Ljudet analyseras elektroniskt och starka ljud dämpas automatiskt till max 82 dB. Du skadar inte hörseln samtidigt som tal sorteras ut och du kan höra kollegor som pratar i din närhet.

Med den nya Push to Listen funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv. Med ett dubbeltryck på ON-knappen aktiverar du enkelt medhörningsfunktionen när du behöver prata med någon kollega. Ljudnivån på eventuella telefonsamtal och streaming sänks för att du tydligt ska höra vad som sägs utan att behöva lyfta på kåpan. När du pratat färdigt med kollegan trycker du på valfri knapp på hörselskyddet för att stänga av Push to Listen.

Överlägsen medhörning
Samtidigt som alla skadliga oljud effektivt utestängs kan du via medhörningsfunktionen klart och tydligt höra omgivande ljud och samtala med människor i din närhet utan att lyfta på kåpan och därmed riskera att skada din hörsel. Parallellt med att alla impulsljud dämpas till maximalt 82 dB, förstärks de svagare ljuden så att du till och med uppfattar dem bättre med än utan hörselskyddet.

Streaming av musik
3M Peltor WS Alert XPI stöder streaming via Bluetooth och ljudkvaliteten är mycket hög. Ljudkvaliteten har tack vare en helt ny mjukvara blivit ännu bättre. Vid streaming av musik behöver du inte längre knappa på telefonen för att styra musiken du lyssnar på. Med Bluetooth-knappen på hörselskyddet styr du Play, Pause och Skip.

Stabil radiomottagning
Du kan även lyssna på FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet. När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter. Med 3M Peltor WS Alert XPI är det lätt eftersom en guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

Högkvalitativa högtalare
Givetvis lyssnar du i stereo via högkvalitativa högtalare som ger en fyllig och behaglig ljudupplevelse.

Längre batteritid
Trots alla nya funktioner i WS Alert XPI är batteritiden längre än tidigare hörselskydd med Bluetooth. Batteritiden vid streaming och telefonsamtal via Bluetooth har ökat från 24 timmar till 73 timmar.
 • Mobilapplikation för navigering via mobiltelefonen
 • Bluetooth MultiPoint för anslutning till en eller två mobiltelefoner
 • Auto-Pairing som automatiskt ansluter sig till telefonen vid uppstart
 • Bluetooth för telefonsamtal eller för att strömma musik
 • Med Bluetooth-knappen på hörselskyddet styr du musiken: Play, Pause och Skip
 • FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet
 • En elektronisk röst guidar dig
 • Push to Listen funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv
 • Omedelbar dämpning av skadliga impulsljud
 • Längre batteritid än tidigare hörselskydd med Bluetooth
 • Batteritid upp till 73 timmar
 • Nya tätningsringar med silikongel ger en svalare känsla mot ansiktet och känns mycket mjuka mot huden - perfekta för sommarmånaderna!
 • Gelringarna tätar även bra vid användning med glasögon
 • Specialversion av WS Alert XPI App med de nya, bekväma och mjuka tätningsringarna i silikon
 • Begränsad upplaga där bekväma och mjuka tätningsringar i silikon till ett värde av 850 kr inkl. moms ingår

Medföljande tillbehör

 • 1 styck Bom-mikrofon
 • 1 styck Peltor M995 vindskydd
 • 1 par tätningsringar
 • 2 stycken alkaliska AA-batterier
Tekniska data

Bommikrofon kompatibelt Ja

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Radio Ja

Extern ingång Nej

EAN 7318640071032

Garanti
Läs på om garanti från 3M
3M erbjuder en särskild garanti på vissa produkter inom kommunikationslösningar, svetsskydd och fläktmatade andningsskydd. Garantin innebär förmånligare villkor till dig som kund. Läs allt om 3M garanti här för att ha koll på de villkor som gäller för just din produkt. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.
Videoklipp
product-page:recommended-title
Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter