Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

3M Peltor WS Alert XPArt.nr: 3102132

Hörselskydd
Bluetooth & mobilapplikation, hjässbygel
Prisjakt
PriceRunner
4 292 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

3M Peltor WS Alert XPArt.nr: 3102132

Hörselskydd

Bluetooth & mobilapplikation, hjässbygel

Hörselskydd med hjässbygel för anslutning till mobilapplikation. Anslut en enhet via Bluetooth och samtala utan att behöva höja rösten ens i bullriga miljöer tack vare bullerkompenserande mikrofon.

3M Peltor
Beskrivning
Hörselskydd med hjässbygel för anslutning till mobilapplikation. Anslut en enhet via Bluetooth och samtala utan att behöva höja rösten ens i bullriga miljöer tack vare bullerkompenserande mikrofon.
3M Peltor

product-page:product-information-title

Egenskaper

3M Peltor WS Alert XP är ett headset med hjässbygel för anslutning till mobilapplikation. WS Alert XP förvandlar ditt hörselskydd till ett kommunikationscenter. Anslut en enhet via Bluetooth och samtala utan att behöva höja rösten ens i bullriga miljöer tack vare den bullerkompenserande mikrofonen. Håll kontakten samtidigt som du skyddar hörseln med 3M Peltor WS ALERT XP-headset. Bluetooth-headsetet med brusreducerande mikrofon ansluts till en Bluetooth-aktiverad enhet, till exempel en mobiltelefon eller en kommunikationsradio. Headsetet hjälper till att skydda mot farligt buller och främjar samtidigt din situationsmedvetenhet via den nivåberoende funktionen för medhörning av omgivningsljud. Hörselskydd WS Alert XP drivs av två stycken alkaliska AA-batterier, alternativt uppladdningsbara NiMH-batterier.

Håll kontakten och var skyddad
Med hörselskydd WS Alert XP från 3M Peltor behöver du inte missa ett samtal eller sluta arbeta med viktiga uppgifter. Med headsetet på kan du lyssna och prata med medarbetare, kunder och andra med hjälp av enheter som har Bluetooth aktiverat. Hörselkåpans bommikrofon har en bullerreducerande funktion för tydlig talöverföring i bullriga och tuffa miljöer.

Om du använder hörselskydd 3M Peltor WS Alert XP kommer båda händerna vara fria för arbetet. Och till skillnad från typiska mobiltelefonsamtal i bullriga miljöer – som ofta kräver extra koncentration bara för att höra den som ringer – kan du nu enkelt höra dem i ditt headset. Med handsfree-användning och enklare kommunikation kan många användare oftast fortsätta att arbeta, samtidigt som de tar emot samtal och ringer.

Omgivningsmikrofoner gör samtal ansikte mot ansikte enklare
I miljöer med låga ljudnivåer hjälper omgivningsmikrofoner dig att höra fordon som närmar sig, larm och viktiga varningssignaler, samtidigt som din hörsel skyddas när det behövs. Dessutom kan du enkelt och direkt lyssna på din omgivning utan att frestas att ta bort headsetet med Push-to-Listen-funktionen. Den här funktionen pausar också Bluetooth-streaming och aktiverar omgivnings-/miljömikrofonerna så att du kan lyssna på medarbetare i närheten och höra andra viktiga omgivande ljud vid låga ljudnivåer. Du kan också snabbt justera inställningarna med headsetets handskvänliga tryckknappar och få röstbekräftelse på ändringarna utan att behöva ta av hörselskyddet.

Designen med dubbla skal, med elektroniken i den yttre delen av kåpan, bidrar till att skydda mot fukt och minskar korrosion som kan orsakas av svett. Varje headset drivs med två alkaliska AA-batterier (eller laddningsbara LR6NM NiMH-batterier). För att spara på batteriet stängs headsetet av automatiskt efter fyra timmar om en knapp inte tryckts in under denna tid, och en röstvarning hörs när batterinivån är låg.

En ansluten mobilapp för snabb åtkomst till användbar information och påminnelser
3M Peltor WS Alert XP hörselskydd levereras med en mobilapp som gör att du enkelt och snabbt kan justera headsetets inställningar med din telefon när du förflyttar dig mellan områden med olika bullernivåer. Du kan dessutom logga in på 3M Connected Equipment-appen, vilket ger enkel åtkomst till användarinstruktioner (både text och video), guider, vanliga frågor och svar, kontakt med teknisk support och viktig teknisk databladsinformation direkt från telefonen.

Du kan även få påminnelser om när du ska byta reservringar (hygiensats) och välja frekvensen för dessa aviseringar via appen. 3M PELTOR-appen är kostnadsfri och ingår i paketet 3M Connected Equipment, som gör det möjligt för användarna att hantera, använda och granska status på all sin anslutna, personliga skyddsutrustning från 3M på ett och samma ställe. Headset-mobilappen är på engelska och har även flera andra språkalternativ. Den är kompatibel med iOS och Android.

Tänk på detta hörselskydd som en hjälp att skapa en tyst kontorsmiljö som du kan bära på jobbet. Du kan sköta jobbet från insidan av ditt headset samtidigt som du behåller hörselskyddet och slutför uppgifterna.
  • Bluetooth-teknik för anslutning till en extern enhet för handsfreesamtal och streaming
  • Bullerreducerande bommikrofon ger hög talkvalitet i bullriga miljöer
  • Nivåberoende funktion gör det möjligt att höra omgivningsljud och vara uppmärksam på vad som händer i omgivningen
  • Utmärkt FM-radiomottagning
  • Anslut till den iOS- och Android-kompatibla mobilappen, 3M Connected Equipment, så går det enklare att ställa in och justera headsetet
  • Appen är tillgänglig för nedladdning från App Store och Google Play
  • Mobilappen kan skicka påminnelser om när du ska byta tätningsringar (hygiensats), och du kan välja hur ofta du ska bli påmind
  • Push-to-listen-funktionen (tryck-för-att-lyssna-funktionen) höjer volymen på omgivningsljuden och stänger av volymen på radio/streaming

Medföljande tillbehör

  • 1 styck Bommikrofon
  • 2 stycken AA-batterier

Specifikationer

Hjälmfäste Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 30 dB

Färg Svart

Nackbygel Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Ja

Extern ingång Nej

Hjässbygel Ja

EAN 4054596921009

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter