Kontakta oss018 444 45 25
Fri frakt över 625 kr30 dagars öppet köp

3M 4251+Art.nr: 2720062

Halvmask
FFA1P2 R D-filter
414.00 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas måndag, 18 okt

3M 4251+Art.nr: 2720062

Halvmask

FFA1P2 R D-filter

Underhållsfri halvmask för användning i farliga industriella miljöer. Ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med förbättrad ventil och en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri. Ger FFA1P2 R D-kydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar.

3M
Beskrivning
Underhållsfri halvmask för användning i farliga industriella miljöer. Ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med förbättrad ventil och en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri. Ger FFA1P2 R D-kydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar.
3M

product-page:product-information-title

Egenskaper

Tillfälligt inaktiverat/med osäker leveranstid på grund av nedsatt leveransförmåga från producent. Under rådande omständigheter kan det uppstå leveransproblem på produkten.
3M 4251+ är en underhållsfri halvmask med integrerade filter för användning i farliga industriella miljöer. En vidareutveckling av 3M:s mest populära underhållsfria återanvändbara halvmask, som är utformad för att underlätta andningen. Skaffa ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med 3M™ halvmask 4251+. En förbättrad ventil hjälper till att minska andningsmotståndet för behagligare andning. Andningsskyddet har en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri, och ger FFA1P2 R D-skydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar. Den lätta, välbalanserade designen har en centralt placerad utandningsventil som hjälper till att reducera uppbyggnad av värme och fukt, så att du kan jobba bekvämt även under varma och fuktiga förhållanden.


De integrerade filtren är underhållsfria, så använd helt enkelt tills ditt utbytesschema indikerar att ett byte krävs eller filtren är igensatta, och kassera sedan. En justerbar huvudställning passar många olika huvudformer och storlekar, och nackbanden är enkla att fästa. Den låga profilen hindrar inte ditt perifera synfält, och två stora filter bestående av bundet kol ger lågt andningsmotstånd. FFA1P2 R D skyddar mot organiska ångor, med en kokpunkt högre än 65 °C, upp till 10 x Hgv (Hygieniskt gränsvärde) eller 1000 ppm (beroende på vilken som är lägre), och 10 x Hgv för partiklar.


Inkluderar en återförslutbar påse för hygienisk förvaring och transport.


Egenskaper
 • Effektivt och bekvämt skydd mot en rad skadliga gaser, ångor och partiklar
 • En förbättrad ventil hjälper till att minska andningsmotståndet för behagligare andning
 • Lätt och välbalanserad design
 • Integrerade filter gör att det är användningsklart och underhållsfritt
 • Mjuk ansiktstätning med god passform, tillverkad av präglade, allergivänliga material
 • Justerbar huvudställning och nackband som är lätta att fästa
 • Centralt placerad utandningsventil hjälper till att motverka uppbyggnad av värme och fukt under varma och fuktiga förhållanden
 • FFA1P2 R D skyddar mot organiska ångor, med en kokpunkt högre än 65 °C, upp till 10 x Hgv (Hygieniskt gränsvärde) eller 1 000 ppm (beroende på vilken som är lägre), och 10 x Hgv för partiklar
 • Inkluderar en återförslutbar påse för hygienisk förvaring och transport
 • Mer än 30 % lägre andningsmotstånd
 • Överträffar enligt utförda tester kraven i CE-standarden beträffande andningsmotstånd
 • Konstruerat för att passa de flesta skyddsglasögon
 • Förstahandsval bland 3M:s återanvändbara andningsskydd i Europa ända sedan lanseringen för över 25 år sedan

Tekniska data:  
Filtertyp Gas-, ång- och partikelfilter
Patronen eller filtertyp FFA1P2 R D
Produktserie Halvmask 4000-serien
Standarder och godkännanden EN 405:2001+A1:2009
Användningsområden För användning i farliga industriella miljöer

Tekniska data

EAN 4054596256156

product-page:recommended-title

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter