Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

3M Peltor WS ALERT XPVArt.nr: 4018167

Hörselskydd
hjässbygel, solcellsladdning, Bluetooth MultiPoint
Prisjakt
PriceRunner
5 623 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

3M Peltor WS ALERT XPVArt.nr: 4018167

Hörselskydd

hjässbygel, solcellsladdning, Bluetooth MultiPoint

Hörselskydd med solcellsladdning, Bluetooth MultiPoint och bullerreducerande bommikrofon. 3M PELTOR WS ALERT XPV skyddar dig från skadliga ljud och gör det möjligt, att med båda händerna fria, ta telefonsamtal i bullrig miljö. Hörselskyddet har en hjässbygel med integrerad Powerfoyle-solcell som laddar det inbyggda batteriet både från artificiellt ljus och naturligt solljus.

3M Peltor
Beskrivning
Hörselskydd med solcellsladdning, Bluetooth MultiPoint och bullerreducerande bommikrofon. 3M PELTOR WS ALERT XPV skyddar dig från skadliga ljud och gör det möjligt, att med båda händerna fria, ta telefonsamtal i bullrig miljö. Hörselskyddet har en hjässbygel med integrerad Powerfoyle-solcell som laddar det inbyggda batteriet både från artificiellt ljus och naturligt solljus.
3M Peltor

product-page:product-information-title

Egenskaper

3M PELTOR WS ALERT XPV är ett hörselskydd med solcellsladdning, Bluetooth MultiPoint och bullerreducerande bommikrofon. Hörselskyddet bidrar till att skydda dig från skadliga ljud och gör det möjligt, att med båda händerna fria, ta telefonsamtal i bullrig miljö. Hörselskyddets hjässbygel har en integrerad Powerfoyle-solcell som laddar det inbyggda batteriet både från artificiellt ljus och naturligt solljus vilket gör att man både sparar på miljön och den egna plånboken genom att man inte längre behöver byta batterier i sina kåpor.

WAP (Work Audio Profiles) erbjuder ett nytt sätt att anpassa inställningarna för medhörning under olika bullerförhållanden. Med 3M Connected equipment app navigerar du och gör dina inställningar i headsetets meny och kan bland annat följa kåpans laddstatus och få tillgång till många andra bra funktioner, hjälpmedel och dokument (appen stöjder alla nordiska språk). Hörselkåpa WS ALERT XPV från 3M PELTOR stödjer också OTA-uppdateringar (Over-the-air) av den inbyggda programvaran för att förlänga produktens livslängd. 3M PELTOR WS ALERT-headsets är utvecklade och tillverkade i Sverige.

Work Audio Profiles
WAP, Work Audio Profiles, erbjuder ett nytt sätt att anpassa inställningarna för medhörning under olika bullerförhållanden. Fyra olika valmöjligheter beroende på typ av buller i den aktuella arbetsmiljön. Man väljer mellan A, B, C eller Off ( ingen medhörning).

Bluetooth MultiPoint för anslutning upp till två mobiltelefoner
Du kan via Bluetooth MultiPoint ansluta en eller två mobiltelefoner till Peltor WS Alert XPV. Pratar du i den ena telefonen och det ringer på den andra blir du uppmärksammad att ett annat samtal väntar. Streamar du musik på ena telefonen så stängs musiken automatiskt av om det ringer på den andra telefonen.

Enklare med Push to Listen
Mikrofonerna på utsidan av hörselskyddet fångar upp ljud omkring dig. Ljudet analyseras elektroniskt och starka ljud dämpas. Du skadar inte hörseln samtidigt som tal sorteras ut och du kan höra kollegor som pratar i din närhet.

Med Push to Listen-funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv. Med ett dubbeltryck på ON-knappen aktiverar du enkelt medhörningsfunktionen när du behöver prata med någon kollega. Ljudnivån på eventuella telefonsamtal och streaming sänks för att du tydligt ska höra vad som sägs utan att behöva lyfta på kåpan. När du pratat färdigt med kollegan trycker du på valfri knapp på hörselskyddet för att stänga av Push to Listen.
 • Solcellsdrivet headset som laddas från allt ljus omkring dig, både inomhus- och utomhus
 • Hjässbygeln har en solcellsfilm från PowerFoyle
 • Programvaran i headsetet uppdateras automatiskt (OTA)
 • WAP, Work Audio Profiles, erbjuder ett helt nytt sätt att justera ljudinställningarna (medhörningen) i ditt headset så att det passar din arbetsmiljö
 • Multifunktionsknapp (välj mellan fördefinierade funktioner)
 • Anslut till uppdaterade mobilappen 3M Connected Equipment för att göra dina favoritinställningar och se headsetets laddningsstatus
 • Ännu bättre streamingljud med Support Qualcomm aptX HD
 • Push-to-listen (tryck-för-att-lyssna), hör ljud och signaler i omgivningen bättre genom ett enkelt knapptryck
 • Headsetet stängs av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri
 • Utbytbar hygiensats (HY82) och kåpskal
 • Bluetooth-teknik för anslutning till två externa Bluetooth-enheter som möjliggör handsfree-samtal och streaming
 • Bullerreducerande bommikrofon ger tydlig talöverföring i bullriga miljöer
 • Nivåberoende funktion gör det möjligt att höra omgivningsljud och ökar situationsmedvetenheten
 • Svensktillverkade
 • 2 års garanti
 • Standarder: EN 352-1:2020, EN 352-4:2020, EN 352-6:2020, EN 352-8:2020.

Medföljande tillbehör

 • 1 styck Hygiensats HY82
 • 1 styck Bommikrofon MT53N-14/1
 • 1 styck Vindskydd M995/2
 • 1 styck Li-ion Batteripaket ACK012/1

Specifikationer

Hjälmfäste Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 30 dB

Färg Grön

Nackbygel Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Nej

Hjässbygel Ja

EAN 04064035058166

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter