Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

3M Peltor WS Alert XPIArt.nr: KH15981

Hörselskydd
Bluetooth, hjässbygel, laddpaket
Prisjakt
PriceRunner
5 567 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

3M Peltor WS Alert XPIArt.nr: KH15981

Hörselskydd

Bluetooth, hjässbygel, laddpaket

Hörselskydd med mobilapplikation gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Hörselskyddet har Bluetooth MultiPoint för anslutning upp till två mobiltelefoner! Hörselskyddet har även Auto-Pairing, FM-radio och medhörning, vilket innebär att det dämpar höga ljud samtidigt som svaga förstärks. Svensktillverkade. 2 års garanti, gäller köp fr.o.m. 1 september 2023.

Levereras med 2 stycken AA-batterier, batteriladdare, bom-mikrofon, väggadapter med USB-kontakt, extra HY-satser (HY82), extra kåpskal samt mikrofontejp.

3M Peltor
Beskrivning
Hörselskydd med mobilapplikation gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Hörselskyddet har Bluetooth MultiPoint för anslutning upp till två mobiltelefoner! Hörselskyddet har även Auto-Pairing, FM-radio och medhörning, vilket innebär att det dämpar höga ljud samtidigt som svaga förstärks. Svensktillverkade. 2 års garanti, gäller köp fr.o.m. 1 september 2023.

Levereras med 2 stycken AA-batterier, batteriladdare, bom-mikrofon, väggadapter med USB-kontakt, extra HY-satser (HY82), extra kåpskal samt mikrofontejp.
3M Peltor

product-page:product-information-title

Egenskaper

Peltor WS Alert XPI är ett hörselskydd med mobilapplikation, vilket gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Hörskelskyddet har Bluetooth MultiPoint, Auto-Pairing, medhörning och FM-radio. Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring.

Mobilapplikation för navigering via mobiltelefonen
Via mobilappen gör det möjligt för dig att navigera i headsetets meny och göra alla konfigurationer på ett enkelt och snabbt sätt. Inställningar kan också göras genom att använda de stora och användarvänliga knapparna på själva hörselskyddet.

Appen erbjuder även snabb åtkomst till användarinstruktioner både i text och på video, FAQ och tekniska datablad. En påminnelsefunktion talar om för dig när det är dags att byta hygiensats.

Bluetooth MultiPoint för anslutning upp till två mobiltelefoner Du kan via Bluetooth MultiPoint ansluta en eller två mobiltelefoner till Peltor WS Alert XPI. Pratar du i den ena telefonen och det ringer på den andra blir du uppmärksammad att ett annat samtal väntar. Streamar du musik på ena telefonen så stängs musiken automatiskt av om det ringer på den andra telefonen. Peltor WS Alert XPI har Bluetooth 4.2, vilket ger den bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner och flera nya funktioner för samtal och streaming.

Peltor WS Alert XPI har även Auto-Pairing som automatiskt ansluter sig till telefonen vid uppstart.

Förbättrad bullerreducering
Den bullerdämpande talmikrofonen är unik och dess bullerdämpande egenskaper är viktiga för att du ska kunna prata i telefon i bullriga miljöer. Ditt tal förstärks medan buller runt omkring dig stängs ute. Den uppdaterade mjukvaran som styr bullerreduceringen förbättrar ytterligare kvaliteten på ditt samtal.

Enklare med Push to Listen
Mikrofonerna på utsidan av hörselskyddet fångar upp ljud omkring dig. Ljudet analyseras elektroniskt och starka ljud dämpas automatiskt till max 82 dB. Du skadar inte hörseln samtidigt som tal sorteras ut och du kan höra kollegor som pratar i din närhet.

Med den nya Push to Listen funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv. Med ett dubbeltryck på ON-knappen aktiverar du enkelt medhörningsfunktionen när du behöver prata med någon kollega. Ljudnivån på eventuella telefonsamtal och streaming sänks för att du tydligt ska höra vad som sägs utan att behöva lyfta på kåpan. När du pratat färdigt med kollegan trycker du på valfri knapp på hörselskyddet för att stänga av Push to Listen.

Överlägsen medhörning
Samtidigt som alla skadliga oljud effektivt utestängs kan du via medhörningsfunktionen klart och tydligt höra omgivande ljud och samtala med människor i din närhet utan att lyfta på kåpan och därmed riskera att skada din hörsel. Parallellt med att alla impulsljud dämpas till maximalt 82 dB, förstärks de svagare ljuden så att du till och med uppfattar dem bättre med än utan hörselskyddet.

Streaming av musik
Peltor WS Alert XPI stöder streaming via Bluetooth och ljudkvaliteten är mycket hög. Ljudkvaliteten har tack vare en helt ny mjukvara blivit ännu bättre. Vid streaming av musik behöver du inte längre knappa på telefonen för att styra musiken du lyssnar på. Med Bluetooth-knappen på hörselskyddet styr du Play, Pause och Skip.

Stabil radiomottagning
Du kan även lyssna på FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet. När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter. Med Peltor WS Alert XPI är det lätt eftersom en guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

Högkvalitativa högtalare
Givetvis lyssnar du i stereo via högkvalitativa högtalare som ger en fyllig och behaglig ljudupplevelse.

Längre batteritid
Trots alla nya funktioner i Peltor WS Alert XPI är batteritiden längre än tidigare hörselskydd med Bluetooth. Batteritiden vid streaming och telefonsamtal via Bluetooth har ökat från 24 timmar till 73 timmar.
 • Mobilapplikation för navigering via mobiltelefonen
 • Bluetooth MultiPoint för anslutning till en eller två mobiltelefoner
 • Auto-Pairing som automatiskt ansluter sig till telefonen vid uppstart
 • Stödjer röststyrning - du kan prata med t.ex SIRI
 • Med Bluetooth-knappen på hörselskyddet styr du musiken
 • Play, Pause och Skip
 • FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet
 • Tillverkas i Sverige (Värnamo)
 • Push to Listen funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv
 • Omedelbar dämpning av skadliga impulsljud
 • Längre batteritid än tidigare hörselskydd med Bluetooth
 • Batteritid upp till 73 timmar
 • Garanti 2 år, gäller köp fr.o.m. 1 september 2023

Medföljande tillbehör

 • 2 stycken Peltor LR6NM Laddbara batterier
 • 1 styck Peltor FR09 USB-laddkabel
 • 1 styck Peltor FR08 Väggadapter
 • 1 styck Bom-mikrofon
 • 1 styck M995 Vindskydd
 • 1 st HYM1000 Skyddstejp 1m
 • 1 styck extra HY82 Hygiensats
 • Ett par extra kåpskal

Specifikationer

Färg Gul, Blå

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Hjälmfäste Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 30 dB

Bluetooth Ja

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Ja

Hjässbygel Ja

EAN 7318640069763

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter