Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

3M Peltor WS Alert XArt.nr: 3091746

Hörselskydd
Bluetooth & mobilapplikation, hjälmfäste
Prisjakt
PriceRunner
3 463 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

3M Peltor WS Alert XArt.nr: 3091746

Hörselskydd

Bluetooth & mobilapplikation, hjälmfäste

Hörselskydd med hjälmfäste, Bluetooth och bullerreducerande bommikrofon som ansluts till din mobiltelefon för handsfree-samtal och streaming i bullriga miljöer. Nivåberoende funktion som gör det möjligt att höra ljud i omgivningen.

3M Peltor
Beskrivning
Hörselskydd med hjälmfäste, Bluetooth och bullerreducerande bommikrofon som ansluts till din mobiltelefon för handsfree-samtal och streaming i bullriga miljöer. Nivåberoende funktion som gör det möjligt att höra ljud i omgivningen.
3M Peltor

product-page:product-information-title

Egenskaper

3M Peltor WS Alert X är ett hörselskydd med hjälmfäste, Bluetooth och bullerreducerande bommikrofon som ansluts till din mobiltelefon för handsfree-samtal och streaming i bullriga miljöer. Headsetet har även en nivåberoende funktion som gör det möjligt att höra ljud i omgivningen. WS Alert X går att ansluta till mobilappen 3M Connected Equipment så att man enkelt kan konfigurera det och göra finjusteringar. Mobilapplikationen är tillgänglig för nedladdning från App Store och Google Play. Mobilappen kan exempelvis skicka påminnelser om när det är dags att byta hygiensats och du kan välja hur ofta du ska bli påmind.


Headsetet hjälper till att skydda mot farligt buller och främjar samtidigt din situationsmedvetenhet via den nivåberoende funktionen för medhörning av omgivningsljud. Hörselskyddet har även en Push-to-listen-funktion som används för snabb aktivering av omgivningsljud.


OBS! Skyddshjälmen på bilden medföljer ej.


Mobilapplikation för navigering via mobiltelefonen
Via mobilappen gör det möjligt för dig att navigera i headsetets meny och göra alla konfigurationer på ett enkelt och snabbt sätt. Inställningar kan också göras genom att använda de stora och användarvänliga knapparna på själva hörselskyddet.


Appen erbjuder även snabb åtkomst till användarinstruktioner både i text och på video, FAQ och tekniska datablad. En påminnelsefunktion talar om för dig när det är dags att byta hygiensats.


Förbättrad bullerreducering
Den bullerdämpande talmikrofonen är unik och dess bullerdämpande egenskaper är viktiga för att du ska kunna prata i telefon i bullriga miljöer. Ditt tal förstärks medan buller runt omkring dig stängs ute. Den uppdaterade mjukvaran som styr bullerreduceringen förbättrar ytterligare kvaliteten på ditt samtal.


Enklare med Push to Listen
Mikrofonerna på utsidan av hörselskyddet fångar upp ljud omkring dig. Ljudet analyseras elektroniskt och starka ljud dämpas automatiskt till max 82 dB. Du skadar inte hörseln samtidigt som tal sorteras ut och du kan höra kollegor som pratar i din närhet.


Med den nya Push to Listen funktionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv. Med ett dubbeltryck på ON-knappen aktiverar du enkelt medhörningsfunktionen när du behöver prata med någon kollega. Ljudnivån på eventuella telefonsamtal och streaming sänks för att du tydligt ska höra vad som sägs utan att behöva lyfta på kåpan. När du pratat färdigt med kollegan trycker du på valfri knapp på hörselskyddet för att stänga av Push to Listen.


Överlägsen medhörning
Samtidigt som alla skadliga oljud effektivt utestängs kan du via medhörningsfunktionen klart och tydligt höra omgivande ljud och samtala med människor i din närhet utan att lyfta på kåpan och därmed riskera att skada din hörsel. Parallellt med att alla impulsljud dämpas till maximalt 82 dB, förstärks de svagare ljuden så att du till och med uppfattar dem bättre med än utan hörselskyddet.


Streaming av musik
3M Peltor WS Alert X stöder streaming via Bluetooth och ljudkvaliteten är mycket hög. Ljudkvaliteten har tack vare en helt ny mjukvara blivit ännu bättre. Vid streaming av musik behöver du inte längre knappa på telefonen för att styra musiken du lyssnar på. Med Bluetooth-knappen på hörselskyddet styr du Play, Pause och Skip.
 • Dämpande hörselskydd som finns i två modeller: med huvudband eller ett fäste för skyddshjälm
 • Bluetooth-teknik för anslutning till en extern Bluetooth-enhet som medger handsfree-samtal och streaming
 • Bullerreducerande bommikrofon ger tydlig talöverföring i bullriga miljöer
 • Batteritid upp till 70 timmar
 • Nivåberoende funktion gör det möjligt att höra omgivningsljud och ökar uppmärksamheten på vad som händer i omgivningen
 • Anslut till den iOS- och Android-kompatibla mobilappen, 3M Connected Equipment, så går det enklare att ställa in och justera headsetet - Appen är tillgänglig för nedladdning från App Store och Google Play
 • Mobilappen kan skicka påminnelser om när du ska byta dämpkuddar (hygiensats) och du kan välja hur ofta du ska bli påmind
 • Push-to-listen-funktion (tryck-för-att-lyssna-funktion) för att snabbt aktivera omgivningsljud
 • Röststyrd feedback efter inställning - Gör justeringar utan att behöva ta av ditt headset
 • Headsetet stängs av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri
 • Utbytbara dämpkuddar (hygiensats) och kåpskydd

Medföljande tillbehör

 • 2 stycken AA-batterier
 • 1 styck Bommikrofon
 • 1 styck Bruksanvisning

Specifikationer

Hjälmfäste Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 30 dB

Färg Svart, Gul

Nackbygel Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Nej

Extern ingång Ja

Hjässbygel Nej

EAN 4054596921061

E-nummer 1687507

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter