Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

3M Peltor WorkTunes ProArt.nr: KH15927-1

Hörselskydd
med hjässbygel
Prisjakt
PriceRunner
884 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

3M Peltor WorkTunes ProArt.nr: KH15927-1

Hörselskydd

med hjässbygel

3M PELTOR WorkTunes™ Pro är ett hörselskydd med inbyggd FM-radio i en ny svart design. Naturligtvis känner du fortfarande igen den välkända komforten som du förväntar dig av ett 3M PELTOR hörselskydd.

3M Peltor
Beskrivning
3M PELTOR WorkTunes™ Pro är ett hörselskydd med inbyggd FM-radio i en ny svart design. Naturligtvis känner du fortfarande igen den välkända komforten som du förväntar dig av ett 3M PELTOR hörselskydd.
3M Peltor

product-page:product-information-title

Egenskaper

Peltor WorkTunes Pro är ett hörselskydd med FM-radio och inbyggd antenn i bygeln så att du slipper slå i den eller fastna vid arbete i trånga utrymmen. Hörselskyddet har flera smarta funktioner som t.ex. en guideröst i kåpan som berättar frekvensen för dig varje gång du hittar en radiostation. Du kommer att uppskatta fördelarna under alla timmar du använder hörselskyddet. Peltor WorkTunes Pro har dessutom Dual Shell Design, vilket innebär att all elektronik är skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken. Hörselskyddet är mycket bekväm att bära under lång tid och har den välkända komforten som du förväntar dig av ett hörselskydd från 3M Peltor.

Inbyggd antenn i bygeln
Förmodligen lägger du märke till att antennen som brukar finnas på en FM-radio saknas på Peltor WorkTunes Pro. Naturligtvis har hörselskyddet fortfarande en antenn, men den är inbyggd i bygeln så att du slipper slå i den eller fastna vid arbete i trånga utrymmen.

En guideröst i kåpan som berättar frekvensen
När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter eller inte. I Peltor WorkTunes Pro är det lätt. Nu behöver du inte längre fundera på vilken station det är. En guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en radiostation.

Spara upp till fem favoritstationer
Den digitala radiokretsen i den inbyggda FM-radion gör det möjligt att spara upp till fem stationer. Nu är dina favoritstationer bara en knapptryckning borta.

Lyssna på musik från din mobil
Du kan ansluta din mobil till hörselskyddet via kabel till 3,5 mm stereo ingången. Plötsligt har du tillgång till alla dina spellistor, podcasts och spännande ljudböcker i din mobil. Du hör även ringsignalen när det ringer direkt i kåpan.

Förbättrat ljud tack vare ny högtalardesign och elektronik
Med Peltor WorkTunes Pro kan du lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden är du skyddad mot bullret runt omkring dig. Ny högtalardesign och ny modern elektronik ger förbättrad ljudkvaliteten som gör att du nu kan njuta av musiken ännu mer. För din säkerhet är musiken och ljudet i kåporna alltid begränsat till max 82 dB.

Lättmanövrerade tryckknappar
För sökning av önskad radiokanal samt för att justera volymen sköts det enkelt och smidigt via lättmanövrerade knappar.

Elektroniken är mer skyddad än tidigare
Peltor WorkTunes Pro har Dual Shell Design, vilket innebär att all elektronik inuti kåpan är placerade långt ifrån örat. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken.
 • Hörselskydd med inbyggd FM-radio lämplig för användning i bullriga industriområden, jordbruk etc.
 • Inbyggd antenn i bygeln så att du slipper slå i den eller fastna vid arbete i trånga utrymmen
 • En guideröst i kåpan talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en radiostation
 • Du kan spara upp till fem radiostationer
 • Kommunikationsradio eller mobil kan anslutas för lyssning via 3,5 mm ingången
 • För sökning av önskad radiokanal samt för att justera volymen sköts det enkelt och smidigt via lättmanövrerade knappar
 • Utrustad med Dual Shell Design, vilket innebär att elektroniken är bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken
 • Automatiskt avstängning efter 4 tim för att spara på batterierna
 • Drifttid upp till 40 tim
 • Batterityp: 2 x AA-batterier
 • Vikt: 351 g
 • Garanti: 1 år
 • Dämpning SNR - 32dB

Medföljande tillbehör

 • 2 stycken alkaliska AA-batterier

Specifikationer

Färg Svart

Medhörning Nej

Inbyggd komradio Nej

Bommikrofon kompatibelt Nej

Bluetooth Nej

Serie 3M Peltor WorkTunes

Radio Ja

Extern ingång Ja

EAN 4054596123281

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter