Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Black & Decker ST1823-QWArt.nr: 2840242

Grästrimmer
med batteri och laddare
Prisjakt
PriceRunner
873 kr
Inkl. moms
Tillfälligt slut

Black & Decker ST1823-QWArt.nr: 2840242

Grästrimmer

med batteri och laddare

18 V grästrimmer med en klippbredd på 25 cm som gör den lämpad för trimmning på större ytor. Trimmern har en klipphastighet på 9000 varv/minut och är utrustad med ett automatiskt trådmatningssystem

Black & Decker
Beskrivning
18 V grästrimmer med en klippbredd på 25 cm som gör den lämpad för trimmning på större ytor. Trimmern har en klipphastighet på 9000 varv/minut och är utrustad med ett automatiskt trådmatningssystem
Black & Decker

product-page:product-information-title

Egenskaper

Black & Decker ST1823-QW är en 18 V grästrimmer med en klippbredd på 25 cm som gör den lämpad för trimmning på större ytor. Trimmern har en klipphastighet på 9000 varv/minut och är utrustad med ett automatiskt trådmatningssystem som sparar tid och ansträngning. Levereras inklusive trimtråd, laddare och ett batteri.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • Kantguide för snyggare kanter
  • Effektiv klippsystem som drivs av litiumbatteriteknik
  • Trim ‘n’ Edge - Ändra enkelt från trimning till kantklippning
  • AFS - Automatiskt enkelt trådmatningssystem sparar tid och ansträngning
  • Lithium Ion-batteriet laddar snabbt och har ingensjälvurladdning
  • 25 cm klippbredd för snabb och effektiv klippning över stora områden

Medföljande tillbehör

  • 1 st 400mA laddare
  • 1 st spole och trimtråd
  • 1 st 1,5 Ah-batteri
Tekniska data: 
Spänning18 V
Klipphastighet9000 varv/minut
Laddningstid3,75 timmar
Trimtråd9 m
Tråddiameter1,6 mm
Vibration9 m/s²
Ljudeffekt90 dB(A)
Vikt2,0 kg

Specifikationer

Volt 18 V

Batteri ingår Ja

EAN 5035048639603

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter