Kontakta oss018 444 45 25
Fri frakt över 625 kr30 dagars öppet köp

Black & Decker GTC18502PC-QWArt.nr: 2840211

Häcksax
med batteri och laddare
2508.75 kr
1630.00 kr -35%
Inkl. moms
Skickas inom 2-3 dagar

Black & Decker GTC18502PC-QWArt.nr: 2840211

Häcksax

med batteri och laddare

18 V häcksax med en bladlängd på 50 cm och ett slagtal på 1300/min. Utrustad med POWERCOMMAND™ som hjälper till att hålla trädgården prydlig och städad.

Black & Decker
Beskrivning
18 V häcksax med en bladlängd på 50 cm och ett slagtal på 1300/min. Utrustad med POWERCOMMAND™ som hjälper till att hålla trädgården prydlig och städad.
Black & Decker
product-page:product-information-title
Egenskaper
Black & Decker GTC18502PC-QW är en 18 V häcksax med en bladlängd på 50 cm och ett slagtal på 1300/min. Utrustad med POWERCOMMAND™ som hjälper till att hålla trädgården prydlig och städad. Med ett enda knapptryck aktiveras ett långsammare och mer kraftfullt läge som kan skära genom tjocka grenar utan att sågbladet fastnar. Sågbladet som är dubbelverkande och i härdat stål skär enkelt genom häckar.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • Tvåhands säkerhetsbrytare förhindrar oavsiktlig start
  • Handtag designat för flera grepp ger optimal komfort och kontroll
  • En del av POWERCOMMAND™-systemet: Skär genom grenar och rensar utan att skada sågbladet eller häcken
  • Designad för att vara bekväm och säker att använda
  • Slitstark och robust med skarpa knivblad

Medföljande tillbehör

  • 1 st 2,0 Ah-batteri
  • Laddare
Tekniska data: 
Spänning18 V
BatteriLi-ion 2.0 Ah
Bladlängd50 cm
Slagtal1300/min
SågbladsrörelseDual Action
Tandavstånd18 cm
Laddningstid1 timme
Knivbromsunder 1 sek
Vikt2,42 kg
Tekniska data

EAN 5035048639955

Garanti
Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.
product-page:recommended-title
Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Trygg e-handel
Certifierat och säkert!