Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Black & Decker BCMW3318N-XJArt.nr: 2840117

Gräsklippare
utan batteri och laddare
Prisjakt
PriceRunner
2 499 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället

Black & Decker BCMW3318N-XJArt.nr: 2840117

Gräsklippare

utan batteri och laddare

2 x 18 V gräsklippare som har en total klippbredd på 33 cm vilket gör den idealisk för mindre gräsmattor upp till 300 m2. Välj mellan 5 olika höjdinställningar för bästa resultat. Den har en uppsamlingsbox på 35 l.

Black & Decker
Beskrivning
2 x 18 V gräsklippare som har en total klippbredd på 33 cm vilket gör den idealisk för mindre gräsmattor upp till 300 m2. Välj mellan 5 olika höjdinställningar för bästa resultat. Den har en uppsamlingsbox på 35 l.
Black & Decker

product-page:product-information-title

Egenskaper

Black & Decker BCMW3318N-XJ är en 2 x 18 V gräsklippare som har en total klippbredd på 33 cm vilket gör den idealisk för mindre gräsmattor upp till 300 m2. Välj mellan 5 olika höjdinställningar för bästa resultat. Den har en uppsamlingsbox på 35 l. En del av POWERCONNECT™ systemet, som med 2 st 18 V batterier levererar 36 V för en effektiv klippning varje gång. Avsedd för användning med 2,5Ah-batteri. Levereras utan batteri och laddare.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • Med det vridna knivbladet får man perfekt och kvalitativt resultat varje gång
  • Välj mellan 5 klipphöjder från 25 mm till 65 mm
  • Lätt och kompakt som gör den enkel att förvara när den inte används
  • Ökad produktivitet med 35 l uppsamlingsbox
  • Ergonomiskt handtag för komfortabel användning
  • Extra säkerhet vid start med två säkerhetsspärrar
Tekniska data: 
Spänning2x18 V
Klippbredd33 cm
Klipphöjd25-65 mm
Kapacitet gräsuppsamlare35 l
Ljudeffekt86 dB(A)
Vibration2,5 m/s²
Vikt15 kg

Specifikationer

Volt 18 V

EAN 5035048723234

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter