Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Gardena SmartArt.nr: 2970593

Sensor
Prisjakt
PriceRunner
758.00 kr
Inkl. moms
6 st i lager
Skickas inom 24 timmar!
Kampanjvara!

Gardena SmartArt.nr: 2970593

Sensor

En smart fuktmätare för helautomatisk trädgårdsbevattning med GARDENA smart App. Du sparar dyrbart vatten genom att undvika onödig bevattning.

Gardena
Beskrivning
En smart fuktmätare för helautomatisk trädgårdsbevattning med GARDENA smart App. Du sparar dyrbart vatten genom att undvika onödig bevattning.
Gardena

product-page:product-information-title

Egenskaper

GARDENA smart är en sensor som ger viktiga och uppdaterade mätdata från trädgården. Jordens fukthalt mäts snabbt och väldigt exakt. Tillsammans med smart Gateway (medföljer ej), som krävs för användning, och den kostnadsfria GARDENA smart App, ger ett det smarta systemet växterna vatten enbart när det verkligen behövs, baserat på uppmätt fukthalt i jorden. Tack vare den kompakta designen kan smart Sensor användas både på en gräsmatta och i rabatter, men även i blomkrukor och blomlådor på balkongen eller terrassen.

Den stora sensorytan mäter jordfuktigheten på olika djup och i olika jordförhållanden. Användning på en gräsmatta stör inte robotgräsklippare eller gräsklippare eftersom sensorns huvud är extra platt. Flexibel och trådlös drift via radiostyrning med två AA-batterier, vilket ger säker och kontinuerlig användning under en hel trädgårdssäsong. Förutom att mäta jordens fukthalt kan smart Sensor även mäta temperaturen i marken och skicka data via smart Gateway till GARDENA smart App, varifrån användaren kan övervaka andra smarta enheter i systemet och styra dem från vilken plats som helst.
  • En smart fuktmätare för helautomatisk trädgårdsbevattning med GARDENA smart App
  • Du sparar dyrbart vatten genom att undvika onödig bevattning
  • Mäter jordfuktighet: 0 % - 100 %
  • Klarar omgivningstemperatur (°C): - 1 °C - + 50 °C
  • Komplettera med smart Gateway

Specifikationer

EAN 4078500049009

product-page:recommended-title

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter