Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Bosch DIY Indego M 700Art.nr: 2930579

Robotgräsklippare
Prisjakt
PriceRunner
12 624 kr
Inkl. moms
Tillfälligt slut

Bosch DIY Indego M 700Art.nr: 2930579

Robotgräsklippare

Robotgräsklippare på 18 V för mindre trädgårdar på upp till 700 m². Indego M 700 med LogiCut ger dig mer tid att slappna av i trädgården.

Bosch DIY
Beskrivning
Robotgräsklippare på 18 V för mindre trädgårdar på upp till 700 m². Indego M 700 med LogiCut ger dig mer tid att slappna av i trädgården.
Bosch DIY

product-page:product-information-title

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch DIY - Maskiner och tillbehör såsom batterier och laddare från Bosch DIY är endast kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den gröna Bosch DIY-serien. Detta innebär att du inte kan använda gröna Bosch DIY-produkter ihop med produkter från den blå Bosch Professional-serien.
Robotgräsklippare på 18 V för mindre trädgårdar på upp till 700 m². Indego M 700 med LogiCut ger dig mer tid att slappna av i trädgården. Indego BorderCut ser till att kanten på din gräsmatta klipps i början av varje klippsession för en snygg finish.

Indego kartlägger din gräsmatta automatiskt och skapar ett klippschema (AUTO Calendar Function) som är perfekt för storleken på din gräsmatta. Den kan också klippa flera gräsmattor med MultiArea. Upp till 3 gräsmattor om deras totala storlek inte är större än 700 m². Indego kan också hantera trånga passager ner till 135 cm bredd (75 cm mellan trådarna)

LogiCut gör att Indego kan klippa effektivt i snygga, parallella rader vilket frigör din gräsmatta snabbare samtidigt som den håller sig frisk och vacker. LogiCut definierar olika klippriktningar för varje klippsession för att undvika permanenta märken i din gräsmatta. Indego är intelligent. Den vet var den har varit och vart den ska.

Indego är upp till 40% snabbare än slumpmässig navigering*, sparar mer energi under varje runda och skonar batteriet. Dess borstlösa motorer bidrar till längre livslängd hos produkten. Indego M 700 använder ett standard 18V-batteri som du kan byta ut själv. Indego startar varje hela klippsession med en BorderCut, vilket ger en snygg finish. Stäng av den eller ändra frekvensen enkelt.

"AUTO Calendar Function". Ingen manuell programmering behövs. Eftersom Indego har en karta över din gräsmatta vet den var den trånga passagen finns. Håll din Indego M 700 uppdaterad med de senaste funktionerna och firmware. *Beroende på modell. Baserat på test som utförts med ett simuleringsverktyg för Bosch gräsklippare, med EGMF-standard för en gräsmatta på 496 m².
  • LogiCut gör att Indego kan klippa effektivt i snygga, parallella rader vilket frigör din gräsmatta snabbare samtidigt som den håller sig frisk och vacker
  • LogiCut definierar olika klippriktningar för varje klippsession för att undvika permanenta märken i din gräsmatta
  • Indego är upp till 40% snabbare än slumpmässig navigering*, sparar mer energi under varje runda och skonar batteriet

Specifikationer

EAN 4059952566900

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter