Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Black & Decker GWC1820PCB-XJArt.nr: 2840213

Lövblås
utan batteri och laddare
Prisjakt
PriceRunner
626.00 kr
Inkl. moms
4 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Black & Decker GWC1820PCB-XJArt.nr: 2840213

Lövblås

utan batteri och laddare

18 V lövblås med blåshastighet på 209 km/h. Utrustad med POWERCOMMAND som ger mer kraft med en knapptryckning. Lövblåsen har en låg vikt och ett mjukt handtag för hög komfort under arbetet.

Black & Decker
Beskrivning
18 V lövblås med blåshastighet på 209 km/h. Utrustad med POWERCOMMAND som ger mer kraft med en knapptryckning. Lövblåsen har en låg vikt och ett mjukt handtag för hög komfort under arbetet.
Black & Decker

product-page:product-information-title

Egenskaper

Black & Decker GWC1820PCB-XJ är en 18 V lövblås med blåshastighet på 209 km/h. Utrustad med POWERCOMMAND som ger mer kraft med en knapptryckning. Lövblåsen har en låg vikt och ett mjukt handtag för hög komfort under arbetet. Levereras utan batteri.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • En del av POWERCOMMAND - mer kraft med en enkel knapptryckning
  • BOOST-läge som ger 20% högre lufthastighet (upp till 209 km/h)
  • Låg vikt som gör lövblåsen enkel att arbeta med
  • Mjukt handtag för högre komfort
  • Låg ljudvolym för bättre arbetsmiljö
Tekniska data: 
Spänning18 V
Blåshastighet209 km/h
Vikt1,7 kg

Specifikationer

Volt 18 V

EAN 5035048651292

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter