Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Gardena Liano XtremeArt.nr: 3126544

Slang
30 m, 19 mm
Prisjakt
PriceRunner
1 307 kr
Inkl. moms
30 m, 19 mm
Tillfälligt slut

Gardena Liano XtremeArt.nr: 3126544

Slang

30 m, 19 mm

Textilslang Liano™ Xtreme från GARDENA är optimal om du snabbt vill transportera mycket vatten. Den är idealisk för långa, tuffa och utmanande bevattningar.

Gardena
Beskrivning
Textilslang Liano™ Xtreme från GARDENA är optimal om du snabbt vill transportera mycket vatten. Den är idealisk för långa, tuffa och utmanande bevattningar.
Gardena

product-page:product-information-title

Egenskaper

Textilslang Liano™ Xtreme från GARDENA är optimal om du snabbt vill transportera mycket vatten. Den är idealisk för långa, tuffa och utmanande bevattningar. Den generösa diametern säkerställer ett högt vattenflöde. Använd till exempel Liano™ Xtreme med sprinkler eller pump. Tack vare de förmonterade originaldelarna från Original GARDENA System Liano™ Slangkoppling och Liano™ Stoppkontakt är den tuffa vattenslangen snabbt redo att användas. Du kommer att bli imponerad av slangens höga prestanda, flexibilitet och hållbarhet.

Liano™ Xtreme har dessa egenskaper tack vare sin mycket flexibla innerslang i PVC och den innovativa och smutsavvisande ytterslangen gjord av extremt motståndskraftig textil. Detta gör att du kan flytta den utan motstånd genom tuff terräng som på kullerstenar, längs med husväggen eller kontakt med rosentaggar. Den viker eller veckar sig inte och kan lätt styras runt hinder. Liano™ Xtreme ligger bekvämt i handen tack vare sin halkfria yta. Du kan vattna i din trädgård bekvämt och under en längre tid eftersom textilslangen är upp till 50 % lättare än traditionella PVC-slangar.

Efter trädgårdsarbetet är den flexibla och kompakta trädgårdsslangen enkel att förvara. Den anpassar sig lätt till det tillgängliga förvaringsutrymmet på hyllan eller i garaget. Den har ett sprängtryck på 35 bar och är UV- och frostbehändig, vilket gör den lämplig att använda året runt. Dessutom är Liano™ Xtreme fri från skadliga ämnen och därmed fri från ftalater (< 0,1 %), kadmium, bly och barium (< 0,1 %). Den högkvalitativa textilslangen Liano™ Xtreme är en kvalitetsprodukt tillverkad i Europa och har en lång tillverkargaranti på 30 år efter en registrering på gardena.com/registration inom 3 månader efter köpet.
Tekniska data 
Sprängtryck35 bar
Slanglängd30 m
Slangdiameter19 mm

Specifikationer

Slangdiameter 19 mm

Slanglängd 30 m

EAN 4066407501935

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter