Kontakta oss018 444 45 25
Fri frakt över 625 kr30 dagars öppet köp

Flir ONE ProArt.nr: MZ13598-1

Värmekamera
för iOS
4950.00 kr
Inkl. moms
Skickas inom 2-3 veckor

Flir ONE ProArt.nr: MZ13598-1

Värmekamera

för iOS

FLIR One Pro gör att var och en av er har möjlighet att se rörstopp i hemmet, överbelastade proppskåp, värmekabel, värmeläckage o.s.v. FLIR ONE Pro förvandlar din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera.

Flir
Beskrivning
FLIR One Pro gör att var och en av er har möjlighet att se rörstopp i hemmet, överbelastade proppskåp, värmekabel, värmeläckage o.s.v. FLIR ONE Pro förvandlar din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera.
Flir

product-page:product-information-title

Egenskaper

Med FLIR ONE förvandlas din smartphone eller surfplatta till en kraftfull värmekamera. Upptäck vattenläckor, elfel eller värmeläckage direkt med din telefon. Med FLIR ONE finns de många fördelarna med termografering alltid inom räckhåll!


Med FLIR ONE Pro kan du hitta dolda problem snabbare än någonsin tidigare. Den nya, innovativa VividIR-tekniken gör att du får bilder med tydligare detaljer, så att du kan visa kunderna att du faktiskt har löst det problem du anlitades för att åtgärda. Oavsett om du inspekterar proppskåp, felsöker värme-/ventilationssystem eller letar efter vattenskador är FLIR ONE Pro ett verktyg som ingen aktör bör vara utan. Den nya FLIR ONE-appen kräver inloggning, vilket ger dig tillgång till automatisk garantiregistrering och alla de senaste uppdateringarna från FLIR.


Hem- och byggnadsinspektion

FLIR ONE Pro passar för alla från byggare till mäklare och ger dig och dina kunder all information som krävs för att fatta viktiga beslut tack vare FLIR:s bildförbättringsteknik VividIR™. Upptäck temperaturskillnader som uppstår vid bristande eller felaktig isolering, luftläckage och fuktangrepp etc. Nu behöver du inte gissa dig fram längre. Du hittar snabbt källan till energiförlust, vattenskador och strukturella problem och kan illustrera dem för kunderna – och visa att defekterna har åtgärdats – och därmed jobba snabbare och mer effektivt.


HVAC och VVS

Om du jobbar med VVS behöver du ett enkelt verktyg som hjälper dig att snabbt och effektivt hitta problem. Du behöver kunna visa kunderna exakt vad som är fel och att du sedan faktiskt har åtgärdat det. Det spelar ingen roll om det rör sig om en luftläcka, vattenläcka eller kortslutning, FLIR ONE Pro visar var problemet sitter.


Beröringsfri temperaturmätning

Många vanliga elfel genererar värme. Det gör att potentiella problem snabbt och enkelt kan hittas med FLIR ONE Pro. Du får exakt beröringsfri temperaturmätning på säkert avstånd från strömförande utrustning och all information du behöver för att hitta vad som är fel.


Perfekt för alla hemmafixare

Besikta huset före köpet och hitta dolda problem som annars kan kosta dig tusentals kronor. Optimera energieffektiviteten hemma. Lokalisera överbelastade kretsar för att öka säkerheten i huset. Du behöver inte förlita dig bara på vad besiktningsmannen säger, utan kan själv kontrollera att det inte finns otäta dörrar eller fönster som har gått sönder.


Bilddetaljer och skärpa

IR-upplösningen hos FLIR ONE Pro är nu fyra gånger så hög, och med bildbearbetningstekniken VividIR™ får du tydligare detaljer, kan mäta mindre komponenter på längre avstånd och kan jobba säkrare kring strömförande utrustning.


FLIR MSX

Med MSX-funktionen i FLIR ONE Pro hämtas detaljer från färgkameran och läggs ovanpå värmebilden så att mer information indikeras på en och samma bild.


Klarar tuffa tag

FLIR ONE Pro är anpassad för de tuffa förhållanden som den kommer att utsättas för varje dag. Den har klarat falltester på 1,8 meter och är oerhört robust.


Utökade mätintervall

FLIR ONE Pro har ett utökat mätintervall, vilket innebär att du kan mäta temperaturer mellan –20° och 400 °C. Med upp till tre punktmätare och sex temperaturområden av intresse ger FLIR ONE Pro dig omfattande funktioner för analys och rapportering på fältet.


OneFit-kompatibilitet

Den revolutionerande OneFit-anslutningen med justerbar höjd gör att din FLIR One passar telefonen eller surfplattan även med en väska på plats. Med OneFit behöver du inte välja antingen funktion eller säkerhet.


Appen FLIR ONE

Den uppgraderade FLIR ONE-appen kräver kontoinloggning för att aktivera garantiregistrering och få tillgång till de senaste uppdateringarna från FLIR. Den är kompatibel med smarta klockor och har nya proffsfunktioner som ger bästa tänkbara bilder. Den innehåller videofilmer med smarta tips och kan dessutom användas i kombination med FLIR Tools så att du kan skapa enkla rapporter direkt från en smarttelefon.

Tekniska data:  
Certifieringar MFi (iOS-version), RoHS, CE/FCC, CEC-BC, EN61233
Driftstemperatur 0–35 °C , batteriladdning 0–30 °C
Dropptestad Fall från 1,8 m
Värmesensor Pixelstorlek 12 μm, 8–14 μm spektralintervall
IR-upplösning 160x120 px
Visuell upplösning 1440x1080 px
HFOV/VFOV 55° ± 1°/43° ± 1°
Bildhastighet 8,7 Hz
Fokus Fast 15 cm till oändligt
Dynamiskt intervall för motiv -20°C – 400°C, -4°F - 752°F
Noggrannhet ±3 °C eller ±5 %, Procent av skillnaden mellan omgivningstemperatur och motivtemperatur. Gäller 60 sek efter start när enheten är inom 15–35 °C och motivet är inom 5–120 °C.
Värmekänslighet (MRDT) 150 mK
Emissivitetsinställningar Matt: 95 %, Semi-Matte: 80 %, Semi-Glossy: 60 %, Glossy: 30 %
Reflekterad bakgrundstemperatur är 22 °C
Slutare Automatisk/manuell
Batteritid Ca 1 h
Laddningstid 40 min
Visa/ta video och stillbilder Sparas som 1440x1080 px
Filformat Stillbilder – radiometrisk jpeg
Video – MPEG-4 (filformat MOV (iOS), MP4 (Android))
Kameralägen Video, stillbild, timelapse
Paletter Gray (White Hot), Hottest, Coldest, Iron, Rainbow, Contrast, Arctic, Lava och Wheel
Instrumentdata Av/°C/°F. Upplösning 0,1°C/0,1°F
Anpassningsbart MSX-avstånd 0,3 m
Mått 68x34x14 mm
Vikt 36,5 g

Tekniska data

MSX-bilder Ja

Wifi Ja

Utbytbart objektiv Ja

Användningsområde Termografering

Bluetooth Ja

EAN 812462024094

Garanti

Förlängd garanti på värmekameror
FLIR erbjuder en 2 års produktgaranti och en 10 års detektorgaranti. Garantierna gäller värmekameror som registreras inom 60 dagar från inköpsdatumet. Läs mer om vad som gäller och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Videoklipp

product-page:recommended-title

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter