Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Parrot Bebop-Pro ThermalArt.nr: 1390001

Produkten har utgått

Parrot Bebop-Pro ThermalArt.nr: 1390001

Drönare

med inbyggd FLIR ONE Pro

Drönare med inbyggd FLIR ONE Pro för att filma värmebaserade bilder. Specifikt konstruerad för byggnadsföretag och allmänna säkerhetstjänster. Med sina två inbyggda kameror, en full HD videokamera och en värmekamera, är drönaren perfekt för bygg‐ och räddningstjänst att utföra inspektioner.

Parrot
Beskrivning
Drönare med inbyggd FLIR ONE Pro för att filma värmebaserade bilder. Specifikt konstruerad för byggnadsföretag och allmänna säkerhetstjänster. Med sina två inbyggda kameror, en full HD videokamera och en värmekamera, är drönaren perfekt för bygg‐ och räddningstjänst att utföra inspektioner.
Parrot

product-page:product-information-title

Egenskaper

Parrot Bebop-Pro Thermal är en allt‐i‐ett drönare med inbyggd FLIR ONE Pro för att filma värmebaserade bilder. Specifikt konstruerad för byggnadsföretag, fackmän för termisk inspektion och allmänna säkerhetstjänster. Med sina två inbyggda kameror, en full HD videokamera och en värmekamera, är drönaren perfekt för bygg‐ och räddningstjänst att utföra inspektioner.


Parrot Bebop-Pro Thermal har frontmonterade full HD videokamera hjälper byggnadsarbetare eller räddningstjänster att visuellt övervaka en konstruktion eller ett specifikt område i en byggnad, medan en värmekamera fångar exakta och detaljerade termiska bilder. Bilder fångas med Parrot Bebop-Pro´s Full HD 14MP frontmonterade kamera och värmekameran placerad i en dedikerad modul i bakänden av drönaren. Den frontmonterade stabiliserade värmekameran möjliggör en visuell inspektion av en byggnad och låter dig hämta in video och bilder för att förstå byggnadens kondition. Filer kan sparas och användas för att tillhandahålla bevis för en byggnads skador och beräkning av kostnader.


Förutom drönarens inställningar och flygparametrar, strömmar appen FreeFlight Thermal bilder från drönarens båda kameror (front och värme) direkt till en ansluten surfplatta. När som helst under flygningen kan du växla från en termisk bild till en HD bild, spela in video och lagra infångat innehåll direkt till drönarens 32GB minne. Drönaren är utrustad med två sensorer. En RGB sensor (1440x1080p) som fångar exakt vad drönaren kan se och en värmesensor (160x 120p) som mäter temperaturskillnader. Data från båda sensorerna kombineras av FreeFlight Thermal appen för att skapa exakta och detaljerade bilder. Kanter runt detaljer markeras i bilden och områden med termisk förlust eller heta punkter kan omedelbart identifieras. Med ett tryck på en del av den anslutna surfplattans skärm visas den uppskattade termiska temperaturen som tas emot av sensorerna. Det finns tre inställningslägen för värmebilder:

  • Standard: Värmebilder, skala från röd (160°) till blå (10°) visas, för snabb identifiering av termisk förlust.
  • Dynamic: Den termiska färgskalan är anpassad till omgivningen temperatur. Detta tillåter användaren att dra tillgodgöra sig från en korrekt bild av de termiska förlusterna. Höga temperaturer markeras i rött och kallare temperaturer visas i blått.
  • Hotspot: Detta läge är anpassat för brandmän och räddningssök och räddningsspecialister. Endast de högsta temperaturerna som registreras markeras och kombineras med RGB bilden.


Parrot Bebop-Pro Thermal är baserad på Parrot Bebop 2 Power drönaren, som har modifierats för att gynna industrifackmän. Lätt och kompakt utförande gör att drönaren enkelt kan bäras till valfri plats och den är klar att användas på några minuter. Tack vare den kraftfulla fjärrstyrningsenheten Parrot Skycontroller2 har drönaren långa räckvidd, vilket gör att du kan styra drönaren med precision på ett säkert avstånd från en het källa utan någon risk.


Drönaren är enkel att sätta upp och enkel att flyga. Den låter användaren strömma video live, spela in videos och ta bilder av byggnader, tak, solpaneler eller specifika områden med visuellt eller termiskt bildläge. Den ger snabbt och noggrann information för att identifiera termisk förlust eller termisk aktivitet.


Parrot Bebop-Pro Thermal är en komplett universallösning, perfekt anpassad för byggnadsarbetare, takläggare, isoleringspecialister, inspektionsspecialister, solcellpanelinstallatörer, räddningstjänst, brandmän etc. Med hjälp av drönaren får du snabbt och effektivt en översikt av termiska förluster för en byggnad, fasad, tak eller solpaneler. Räddningstjänster kan övervaka en het värmekälla och beroende på det erhållna resultatet, skicka ett räddningsteam och material som krävs till platsen och därmed minimera risk.


Den medföljande värmekameran FLIR ONE Pro (med micro USB-kontakt) läser av värmeenergin så att du kan se och mäta hårfina temperaturvariationer ur ett termografiskt perspektiv. Med värmekameran FLIR ONE Pro kan du snabbt och enkelt upptäcka energiläckor, se vad som händer i trädgården om natten och mycket mer. Med FLIR ONE Pro kan du hitta dolda problem snabbare än någonsin tidigare. Den nya, innovativa VividIR-tekniken gör att du får bilder med tydligare detaljer.


IR-upplösningen hos FLIR ONE Pro är nu fyra gånger så hög, och med bildbearbetningstekniken VividIR™ får du tydligare detaljer.


Med MSX-funktionen i FLIR ONE Pro hämtas detaljer från färgkameran och läggs ovanpå värmebilden så att mer information indikeras på en och samma bild.


FLIR ONE Pro har ett utökat mätintervall, vilket innebär att du kan mäta temperaturer mellan –20° och 400 °C. Med upp till tre punktmätare och sex temperaturområden av intresse ger FLIR ONE Pro dig omfattande funktioner för analys och rapportering på fältet.


Egenskaper
  • En kompakt drönare med en Full HD stabiliserad frontmonterad FLIR ONE Pro värmekamera och 32Gb minne
  • Parrot FreeFlight Thermal app, som innovativt överför och analyserar bilder infångade av drönarens
    kameror
  • Fjärrstyrningsenhet Parrot Skycontroller2 med lång räckvidd
  • När som helst under flygningen kan du växla från en termisk bild till en HD bild, spela in video och lagra infångat innehåll direkt till drönarens 32GB minne
  • Tre inställningslägen för värmebilder; Standard, Dynamic och Hotspot
  • Perfekt för bygg‐ och räddningstjänst att utföra inspektioner


Medföljande tillbehör
  • FLIR ONE Pro värmekamera (Android, Micro USB-kontakt)
  • Parrot Skycontroller2 Fjärrstyrningsenhet
  • 3st Litiumpolymer batterier (25 minuter flygtid per batteri)
  • 2st Laddare
  • Ryggsäck

Specifikationer

EAN 3520410045066

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter