Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Leica Disto D510Art.nr: AD12206

Avståndsmätare
med Bluetooth
Prisjakt
PriceRunner
7 962 kr
Inkl. moms
9 st i lager
Skickas måndag, 26 feb.

Leica Disto D510Art.nr: AD12206

Avståndsmätare

med Bluetooth

Avståndsmätare från Leica i vattentät konstruktion, digital målsökare som visar var du siktar och bluetooth. Med appen Leica Disto Sketch kan mätningar läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät i en surfplatta eller smartphone. Avståndsmätaren har inbyggd lutningssensor hela vägen runt, dvs 360°. Mäter upp till 200 meter med en noggrannhet på ±1 mm.

Leica
Beskrivning
Avståndsmätare från Leica i vattentät konstruktion, digital målsökare som visar var du siktar och bluetooth. Med appen Leica Disto Sketch kan mätningar läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät i en surfplatta eller smartphone. Avståndsmätaren har inbyggd lutningssensor hela vägen runt, dvs 360°. Mäter upp till 200 meter med en noggrannhet på ±1 mm.
Leica

product-page:product-information-title

Egenskaper

Leica Disto D510 är en avståndsmätare från Leica i vattentät konstruktion. Utrustad med färgskärm och digital målsökare (Live view) så att du ser var du siktar direkt i displayen på avståndsmätaren. Du kan till och med zooma 4x för att snabbt och tillförlitligt rikta lasern mot mätobjektet. Den har inbyggd lutningssensor hela vägen runt, dvs 360° i vertikal rotation och mäter upp till 200 meter med en noggrannhet på ±1 mm. Självklart mäter även denna avståndsmätare area, ytor, volymer, pythagoras mm.

 

Leica Disto D510 har ett litet gängfäste, vilket gör avståndsmätaren kompatibel med 1/4"-stativgänga, tex Leica TRI 100.

 

Färgskärm med digital målsökare

Leica Disto D510 har ikonbaserad gränssnitt och 2,5" färgskärm som visar mätobjektet. Detta underlättar vid mätning på längre avstånd. Den högupplösta skärmen med knivskarp skärpa möjliggör mätning även i direkt solljus.

 

Bluetooth™ Smart 4.0

Avståndsmätaren har Bluetooth, vilket innebär att du kan föra över mätvärden trådlöst direkt till din surfplatta eller smartphone.

 

Leica DISTO™ Sketch

Avståndsmätaren är väl anpassad för användning tillsammans med en smartphone. Med appen Leica Disto™ Sketch kan du jobba vidare med mätresultaten i en surfplatta eller smartphone. Leica Disto Sketch är ett skissprogram där du kan kombinera ett digitalfoto med mätdata. Mätningar kan läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät.

 

Appen Disto Sketch fungerar med Bluetooth Smart Ready produkter (dvs med nya Bluetooth-standard V4.0).

 

Leica DISTO™ Sketch för både Android och iOS

Appen Leica Disto™ Sketch fungerar för både Android och iOS. Klicka här för att ladda ner appen.

 

Skyddsklass IP65

Avståndsmätaren Leica Disto D510 är speciellt skyddade mot vatten och damm. Den kan rengöras under rinnande vatten.

 

Lutningssensor 360°

Kombinerad längd- och lutningsmätning mäter horisontella längder, absolut exakt och enkelt. Den klarar lutningar hela vägen runt, dvs 360 grader. Med hjälp av lutningssensorn kan du dessutom bestämma indirekt höjd.

 

Multifunktionellt bakstycke

Avståndsmätaren har ett uppfällbart bakstycke, vilket ger smidig och korrekt mätning i hörn, spår eller från kant. Den automatiska positionsavkänningen hjälper dig att undvika mätfel.

 

Översiktlig display

Avståndsmätaren har en lättavläst display. Resultaten visas i 4 rader. Displaybelysningen underlättar avläsning även i mörker.

 Egenskaper

  • Räckvidd upp till 200 meter
  • Noggrannhet på ± 1,0 mm
  • 360° lutningssensor i vertikal rotation
  • IP65 dammtät och strålvattenskyddad
  • Belyst display med 4 rader
  • De senaste 30 resultaten sparas
  • Multifunktionellt bakstycke

 Medföljande tillbehör

  • 1 styck bältesväska
  • 1 styck handrem
  • 2 stycken AA-batterier

 Förläng garantin till 3 år
Registrera ditt instrument för utökad garanti! Klicka här för registrering.

Specifikationer

Räckvidd 200 m

Digital målsökare Ja

Noggrannhet 1

Förvaringstemperatur -25 - 70

Belyst display Ja

Driftstemperatur -10 - 50

Bluetooth Ja

Lutningssensor Ja

EAN 7640110694237

E-nummer 4200141

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från Leica
Leica erbjuder särskild garanti på sina produkter. Läs mer om vilka villkor som gäller för garantin här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter