Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Leica Disto D110Art.nr: AD12220

Avståndsmätare
Prisjakt
PriceRunner
2 398 kr
Inkl. moms
3 st i lager
Skickas måndag, 22 apr.

Leica Disto D110Art.nr: AD12220

Avståndsmätare

Avståndsmätare med Bluetooth för direktöverföring till Leica Disto Sketch i din Iphone eller Ipad. Avståndsmätaren mäter upp till 60 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm.

Leica
Beskrivning
Avståndsmätare med Bluetooth för direktöverföring till Leica Disto Sketch i din Iphone eller Ipad. Avståndsmätaren mäter upp till 60 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm.
Leica

product-page:product-information-title

Egenskaper

Leica Disto D110 är en avståndsmätare från Leica i mycket kompakt design. Avståndsmätaren klarar att mäta avstånd upp till 60 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm. Den har kapslingsklass IP54 vilket innebär att den klarar att utsättas för tuffa förhållanden. Avståndsmätaren har en lättavläst display. Resultaten visas i 2 rader. Displaybelysningen underlättar avläsning även i mörker. Avståndsmätaren har Bluetooth, vilket innebär att du kan föra över mätvärden trådlöst direkt till din dator eller smartphone. Leica Disto D110 är väl anpassad för användning tillsammans med en smartphone. Med appen Leica Disto™ Sketch kan du jobba vidare med mätresultaten i en surfplatta eller smartphone. Leica Disto Sketch är ett skissprogram där du kan kombinera ett digitalfoto med mätdata. Mätningar kan läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät.Precision per knapptryck


Avståndsmätaren Leica Disto D110 är smidig att använda tack vare sitt kompakta format. Den mäter med en noggrannhet på ± 1,5 mm.


Liten och hanterbar


Tack vare sin ergonomiska och kompakta design, ligger Leica Disto D110 säkert i handen.


Översiktlig display


Avståndsmätaren har en lättavläst display. Resultaten visas i 2 rader. Displaybelysningen underlättar avläsning även i mörker.


Bluetooth™ Smart 4.0


Avståndsmätaren har Bluetooth, vilket innebär att du kan föra över mätvärden trådlöst direkt till din surfplatta eller smartphone.


Leica DISTO™ Sketch


Avståndsmätaren är väl anpassad för användning tillsammans med en smartphone. Med appen Leica Disto™ Sketch kan du jobba vidare med mätresultaten i en surfplatta eller smartphone. Leica Disto Sketch är ett skissprogram där du kan kombinera ett digitalfoto med mätdata. Mätningar kan läggas till direkt i ett digitalfoto eller i ett rutnät. Appen Disto Sketch fungerar med Bluetooth Smart Ready produkter (dvs med nya Bluetooth-standard V4.0).Egenskaper

  • Räckvidd upp till 60 meter
  • Noggrannhet på ± 1,5 mm
  • Mycket kompakt design som får plats i fickan
  • Belyst display med 2 rader
  • Fickklämma för snabb fastsättning, lätt transport och direkt åtkomst till mätaren


Medföljande tillbehör

  • 1 styck bältesväska
  • 1 styck handrem
  • 2 stycken AAA-batterier


Förläng garantin till 3 år
Registrera ditt instrument för utökad garanti! Klicka här för registrering.

Specifikationer

Förvaringstemperatur -25 - 70

Räckvidd 60 m

Belyst display Ja

Digital målsökare Nej

Driftstemperatur -10 - 50

Bluetooth Ja

Noggrannhet 1.5

Lutningssensor Nej

EAN 7640110694947

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från Leica
Leica erbjuder särskild garanti på sina produkter. Läs mer om vilka villkor som gäller för garantin här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter