Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Bosch LR 45Art.nr: 3070147

Mottagare
IP66, 300 m
Prisjakt
PriceRunner
2 824 kr
Inkl. moms
5 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Bosch LR 45Art.nr: 3070147

Mottagare

IP66, 300 m

Enkel lokalisering av gröna och röda laserstrålar med en räckvidd på upp till 300 m. Produktens stora mottagningsområde och dubbla display med bakgrundsbelysning och offsetfunktion i mm säkerställer problemfri laserdetektering.

Bosch
Beskrivning
Enkel lokalisering av gröna och röda laserstrålar med en räckvidd på upp till 300 m. Produktens stora mottagningsområde och dubbla display med bakgrundsbelysning och offsetfunktion i mm säkerställer problemfri laserdetektering.
Bosch

product-page:product-information-title

Egenskaper

Bosch LR 45 Professional möjliggör enkel lokalisering av gröna och röda laserstrålar med en räckvidd på upp till 300 m. Produktens stora mottagningsområde och dubbla display med bakgrundsbelysning och offsetfunktion i mm säkerställer problemfri laserdetektering. Lasermottagaren är alltid redo för arbete på krävande arbetsplatser: ergonomisk soft grip och damm- och stänkvattenskydd i klass IP 66 ger slitstyrka vid tuffa villkor. Med 6 stycken olika känslighetsinställningar och 3 stycken volyminställningar (inkl. ljudlös) får du flexibiliteten för enkel anpassning till alla arbetsplatser.

Lämplig för användning både inomhus och utomhus. Bosch LR 45 Professional är den perfekta följeslagaren vid uppgifter som utgrävning, trädgårdsanläggning, fasadarbete, betonggjutning, VVS-installationer och mycket mer. Bosch LR 45 Professional har ett stort arbetsintervall på upp till 300 m. Det integrerade vattenpasset förenklar alla nivelleringsjobb ytterligare.
  • Snabb och enkel laserdetektering
  • Stort mottagningsområde
  • Dubbel LCD-display med bakgrundsbelysning
  • Med offsetfunktion i mm
  • Robust design tack vare ergonomisk soft grip och IP66-skydd
  • Justerbar känslighet och volyminställningar säkerställer flexibilitet för alla arbetsplatser
Tekniska data 
Räckvidd300 m
Strömmatning2 st. 1,5 V-LR6 (AA)
SkyddsklassIP66
Verktygsmått (bredd)80 mm
Verktygsmått (längd)158 mm
Verktygsmått (höjd)34 mm
Mätnoggrannhet (fin/grov)±0.5 mm/± 10 mm
PassarGRL 300 HV, GRL 300 HVG, GRL 400 H Professional
Typ av mottagareRotationslasrar

Specifikationer

EAN 3165140869126

Garanti

Förläng garantin till 3 år
Bosch erbjuder en garanti på 3 år som gäller alla professionella blå elverktyg och mätinstrument. De erbjuder också ett servicepaket för industriella blå Bosch litium-jonbatterier och tillhörande laddare som ger dig 2 års batteri-premiumservice. Garantierbjudandena gäller bara om du registrerat produkterna inom 4 veckor från inköp. Läs mer om Bosch förlängda garanti och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter