Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Bosch GLL 2-10Art.nr: CQ17000

Korslaser
Prisjakt
PriceRunner
1 177 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas måndag, 26 feb.

Bosch GLL 2-10Art.nr: CQ17000

Korslaser

Korslaser med horisontella och vertikala laserlinjer. Intuitiv och enkel hantering med en hand. Horisontell och vertikal självnivellering upp till 4°.

Bosch
Beskrivning
Korslaser med horisontella och vertikala laserlinjer. Intuitiv och enkel hantering med en hand. Horisontell och vertikal självnivellering upp till 4°.
Bosch

product-page:product-information-title

Egenskaper

Bosch GLL 2-10 Korslaser med horisontella och vertikala laserlinjer. Intuitiv och enkel hantering med en hand. Horisontell och vertikal självnivellering upp till 4°.

Den kompakta GLL 2-10 Professional gör nivellering inomhus enkelt. Den är perfekt för användning på kort avstånd med en horisontell och en vertikal laserlinje. Tack vare endast en brytare och två tydliga knappar gör denna kompakta linjelaser intuitiv och perfekt att hantera vid nivellering. GLL 2-10 Professional är robust med damm- och stänkvattenskydd i klass IP 54.

Den är lämplig för olika användningsområden inomhus, som nedfällda tak, montering av hyllor, dörrar och uttag, installation av dräneringsrör och golvläggning. GLL 2-10 Professional har ett arbetsintervall på upp till 10 m och kan självnivellera upp till +/- 4° på mindre än 4 sekunder. När verktyget har stängts av är pendelfunktionen låst för säker transport. Perfekt för användning med det roterande fästet RM 1 Professional, som snabbt kan fästas med en enkel glidmekanism.
  • Horisontella och vertikala laserlinjer
  • Flexibel vid användning med vridbar multifunktionshållare RM 1 Professional för inriktning av laserlinjerna och med många fästmöjligheter
  • Enkel hantering med en hand och intuitivt gränssnitt
  • Horisontell och vertikal självnivellering upp till ±4°
  • Robust med IP 54
  • Pendellåsningen ger säkra förflyttningar
  • 1/4" och 5/8" trefotsgängning

Medföljande tillbehör

  • 3 stycken 1,5V-batterier
  • 1 styck Förvaringsväska
Tekniska data:
Laserdiod 630 – 650 nm, < 1mW
Laserklass 2
Arbetsintervall 10 m
Nivelleringsnoggrannhet ± 0,3 mm/m
Självnivelleringsintervall ± 4°
Skyddsklass IP54
Strömmatning 3 st. 1,5 V LR6 (AA)
Drifttid, max. 6 h vid korslaser- och punktanvändning8 h vid korslaseranvändning12 h vid linje- och punktanvändning16 h vid linjeanvändning22 h vid punktanvändning
Projicering 2 linjer
Vikt Ca 0,49 kg
Stativgänga 1/4", 5/8"
Laserlinjefärg Röd

Specifikationer

Låsfunktion Ja

Laserfärg Röd

Stativgänga 1/4, 5/8

EAN 3165140850247

Nedladdningsbara filer

Garanti

Förläng garantin till 3 år
Bosch erbjuder en garanti på 3 år som gäller alla professionella blå elverktyg och mätinstrument. De erbjuder också ett servicepaket för industriella blå Bosch litium-jonbatterier och tillhörande laddare som ger dig 2 års batteri-premiumservice. Garantierbjudandena gäller bara om du registrerat produkterna inom 4 veckor från inköp. Läs mer om Bosch förlängda garanti och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter