Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Milwaukee HOLE DOZERArt.nr: JZ52197-52

Produkten har utgått
133 mm

Milwaukee HOLE DOZERArt.nr: JZ52197-52

Hålsåg

Hålsåg med dimension på Ø 133 mm med max. såghöjd på 41 mm. Ostoppbar hållbarhet i de mest krävande applikationerna.

Milwaukee
Beskrivning
Hålsåg med dimension på Ø 133 mm med max. såghöjd på 41 mm. Ostoppbar hållbarhet i de mest krävande applikationerna.
Milwaukee

product-page:product-information-title

Egenskaper

Milwaukee HOLE DOZER är en hålsåg med dimension på Ø 133 mm och en max. såghöjd på 41 mm. Ostoppbar hållbarhet i de mest krävande applikationerna.


Egenskaper
  • Dessa högkvalitativa hålsågar är den perfekta lösningen vid håltagning i alla material
  • Högkvalitativ teknisk tillverkning innebär rotationssäkerhet, därför är dessa hålsågar användbara både med hand och pelarborrmaskiner (endast manuellt)
  • Diagonala pluggingångar för smidig borttagning av överflödigt material


Tanddesign

Variabel 4⁄6 tanddesign med en positiv 10 gradig vinkel medför följande fördelar: Snabbare och mer aggresiv sågning. Förbättrad värmeskingring bidrar till att tänderna förblir vassa längre. Djupare formade kragar bidrar till mer effektiv bortförande av material samt förhindrar stopp och att värme bildas. Speciellt formad tandvinkel innebär mindre risk för att fastna på tunnare material. Växlande tandsättning för att minimera remsor och friktion. Kräver mindre kraft genom en kombination av den aggressiva tandgeometrin samt det effektiva bortförandet av material vilket resulterar i att mindre kraft behövs vid håltagning.


Tandmaterial

Hålsågarna har Matrix II snabbstål i tänderna. Matrix II stål innehåller 8% kobolt vilket tillåter tänderna att behålla den ursprungliga tandhårdheten även vid höga arbetstemperaturer när den används i metall. Bi-Metall konstruktion – Tänder av snabbstål är lasersvetsade på en kropp av låglegerat stål. Tänderna är sedan vakuum härdade till 65 HRC vid en temperatur på 600°C för att ge maximal hållbarhet samt livstid. På grund av den höga slitstyrkan hos Matrix II stål är dessa hålsågar idealiska för håltagning i svårt och hårt material såsom rostfritt stål och syrabeständiga stål samt mjukare material såsom trä.


Hålsågens kropp och design

Hålsågens 1,27 mm tjocka stål gör att hålsågens kropp blir stel. Detta för att behålla sin form men det medför också inbyggd elastitet. Det effektiva borrdjupet är 41 mm. Bakplåtens design är konstruerad med tjockt stål så att hålet inte blir större med tiden. 4 drivhål för lättare användning av adapter. Perfekt tillverkad rundad bakplåt för bättre centrering, speciellt vid borrning i större diametrar.

Specifikationer

EAN 045242271078

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter