Kontakta oss018 444 45 25
Fri frakt över 625 kr30 dagars öppet köp

Bosch Expert for InoxArt.nr: 2300062

Kapskiva
med X-LOCK
20.00 kr
11.25 kr -44%
Inkl. moms
115 × 1,6 × 22,23 mm
Fler än 10 st i lager
Skickas måndag, 18 okt
Kampanjvara!

Bosch Expert for InoxArt.nr: 2300062

Kapskiva

med X-LOCK

Kapskiva som möjliggör kraftfull kapning med maximal säkerhet i rostfritt stål. Det går snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet.

Bosch
Beskrivning
Kapskiva som möjliggör kraftfull kapning med maximal säkerhet i rostfritt stål. Det går snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet.
Bosch

product-page:product-information-title

Egenskaper

Bosch Expert for Inox är en kapskiva som möjliggör kraftfull kapning med maximal säkerhet i rostfritt stål. Det går snabbt och enkelt att byta kapskiva på din vinkelslip tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet. Skivan är tillverkad av förstklassig, mycket hård aluminiumoxid med funktionella fyllnadsmedel och tillsatser för att minska värmen som genereras vid kapning. Detta ger ytresultat av hög kvalitet och säkerställer lång livslängd för skivan.


Dessutom är skivan fri från fyllnadsmedel som innehåller järn, svavel och klor. Maximal säkerhet under arbetet säkerställs tack vare det precisionstillverkade glasfibernätet. Bosch kapskivor uppfyller de högsta säkerhetskraven, till exempel EN 12413, FEPA och oSa. X-LOCK kapskivor passar även på vinkelslipar av standardtyp.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • En skiva tillverkad av hård aluminiumoxid med funktionella fyllnadsmedel och tillsatser för minskad värme vid kapning
  • Fri från fyllnadsmedel som innehåller järn, svavel och klor
  • Precisionstillverkat glasfibernät för hög stabilitet och säkerhet, högsta säkerhetskrav (EN 12413, FEPA, oSa)
  • X-LOCK kapskivor passar även på vinkelslipar av standardtyp


Tekniska data:  
Specifikation AS 46 T INOX BF
Diameter 115 mm
Skivhålsdiameter 22,23 mm
Tjocklek 1,6 mm

Tekniska data

EAN 3165140947503

product-page:recommended-title

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter