Kontakta oss018 444 45 25
Fri frakt över 625 kr30 dagars öppet köp

Bosch Best for Metal + InoxArt.nr: 2300176

Slipskiva
med X-LOCK
12.00 kr
6.38 kr -47%
Inkl. moms
115 mm K36
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!
Kampanjvara!

Bosch Best for Metal + InoxArt.nr: 2300176

Slipskiva

med X-LOCK

Slipskiva för snabb borttagning av material vid slipning av metall och rostfritt stål. Tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet går det snabbt och smidigt att byta slipskiva på din vinkelslip.

Bosch
Beskrivning
Slipskiva för snabb borttagning av material vid slipning av metall och rostfritt stål. Tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet går det snabbt och smidigt att byta slipskiva på din vinkelslip.
Bosch

product-page:product-information-title

Egenskaper

Bosch Best for Metal + Inox är en slipskiva för snabb borttagning av material vid slipning av metall och rostfritt stål. Tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet går det snabbt och smidigt att byta slipskiva på din vinkelslip. Självvässande keramiska kornteknik skapar nya vassa skäreggar under slipprocessen, vilket ger högt lageravlägsnande med grövre korn och konsekvent ytkvalitet med finare korn utan skivslitage.


Skivans beläggning med tillsatsmedel för kylning gör den perfekt för användning på rostfritt stål och mjuka stålytor. Stödmaterialet består av vulkaniserat fiber som ger stabilitet vid slipning. X-LOCK slipskivor passar även på vinkelslipar av standardtyp.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • Självvässande keramisk kornteknik för högt lageravlägsnande med grova korn och jämn ytkvalitet med fina korn
  • Beläggning med tillsatsmedel för kylning för användning på Inox-ytor och mjuka stålytor
  • Stödmaterial av vulkaniserat fiber som ger stabilitet vid slipning


Tekniska data:  
Skiviameter 115 mm
Skivhålsdiameter 22,23 mm
Kornstorlek 36 mm

Tekniska data

EAN 3165140960212

product-page:recommended-title

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter