Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

ESSVE HDSArt.nr: 1530711

Trallskruv
HDS, 250 st.
Prisjakt
PriceRunner
934 kr
Inkl. moms
Tillfälligt slut
Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.

ESSVE HDSArt.nr: 1530711

Trallskruv

HDS, 250 st.

Trallskruv avsedd för dolt montage av exempelvis vanligt tryckimpregnerat trallvirke och sibirisk lärk. Skruven monteras i sidan på trallbrädan med hjälp av ett specialanpassat bits och ett monteringsverktyg.

ESSVE
Beskrivning
Trallskruv avsedd för dolt montage av exempelvis vanligt tryckimpregnerat trallvirke och sibirisk lärk. Skruven monteras i sidan på trallbrädan med hjälp av ett specialanpassat bits och ett monteringsverktyg.
ESSVE

product-page:product-information-title

Egenskaper

Bygg flisfri trall utan synlig skruv. Slipp synilga trallskruvar genom att bygga trall med Hidden Decking System (HDS). Med HDS fäster du skruven, med hjälp av monteringsverktyget, diagonalt i sidan av brädan. Skruven blir på så vis helt dold. Hidden Decking System ger en riktigt snygg trall utan synliga skruvhuvuden och flisor. Montaget är enkelt och passar även nybörjare.

Den pilformade spetsen minimerar risk för sprickbildning samt reducerar iskruvningsmomentet. Under huvudet finns en gänga som skapar en hög klämkraft mellan trallbrädan och bärande regel, det cylindriska huvudet ger ett minimalt synligt ingångs hål. Skruven är försedd med TX bitsfäste och uppfyller CE kravet enligt EN14592.

Rostfri skruv i A4 kvalitet är ett bra val för alla trallkonstruktioner men måste användas om du bygger trall med närhet till saltvatten eller pool eller om du bygger trall av exoitiskt virke.

Monteringsverktyg och specialbits köps separat. Tänk på att följa virkesleverantörens monteringsanvisningar och använd Svenskt Träs kant-till-kant-rekommendation för korrekt mellanrum mellan brädorna. Se till att du vinklar skruvdragaren vid iskruvning så att batteriet inte slår emot trallgolvet.
  • Avsedd för virkestjocklek 25 - 34 mm och max. bredd 145 mm
  • Använd monteringsverktyg för virkesbredd 110 - 150 mm
  • Rekommenderat varvtal ca. 400-1200/min

Medföljande tillbehör

  • 250 st./paket
Tekniska data: 
Bits-/hylstypTX15
Huvuddiameter5 mm
Ytterdiameter4,8 mm
Längd60 mm
Gänglängd30 mm
Skruvåtgång35 st./m²
Gänglängd B130 mm
Gänglängd B210 mm
YtbehandlingRostfri A4
GodkännandenCE
MiljömärkningBasta
KorrosovitetsklassC5
HuvudmaterialRostfritt stål

Specifikationer

EAN 7317761096849

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter