Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Bosch GSR 12V-35 FCArt.nr: 2300361

Skruvdragare
utan batteri och laddare
Prisjakt
PriceRunner
3 205 kr
Inkl. moms
Tillfälligt slut
Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.

Bosch GSR 12V-35 FCArt.nr: 2300361

Skruvdragare

utan batteri och laddare

Borrskruvdragare med kolborstfri motor och FlexiClick-systemet som gör det enkelt att växla mellan tillbehör i upp till 8 kombinationer. En kraftfull modell med 35 Nm och 1750 rpm.

Bosch
Beskrivning
Borrskruvdragare med kolborstfri motor och FlexiClick-systemet som gör det enkelt att växla mellan tillbehör i upp till 8 kombinationer. En kraftfull modell med 35 Nm och 1750 rpm.
Bosch

product-page:product-information-title

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch Professional - Maskiner och tillbehör såsom batterier och laddare från Bosch Professional är endast kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den blå Bosch Professional-serien. Detta innebär att du inte kan använda blå Bosch-produkter ihop med produkter från den gröna Bosch DIY-serien.
Bosch GSR 12V-35 FC Professional är en 12V borrskruvdragare med FlexiClick-systemet som gör det enkelt att växla mellan tillbehör i upp till 8 kombinationer. Modellen är extremt kompakt vilket gör den lätthanterlig i trängre utrymmen. Samtidigt är en mycket kraftfull med 35 Nm och 1750 rpm.Den kolborstfria motorn i kombination med det elektroniska motorskyddet förhindrar överbelastning och garanterar en längre livslängd för verktyget.
  • Med borstlös motor och FlexiClick tillbehörssystem
  • Optimal hantering i svåråtkomliga utrymmen
  • Borstlös motor med Electronic Motor Protection förhindrar överbelastning och säkerställer längre livslängd hos verktyget

Medföljande tillbehör

  • Borrchuckadapter GFA 12-B
  • Bithållaradapter GFA 12-X
  • Vinkeladapter GFA 12-W Professional
  • Offset vinkeladapter GFA 12-E
  • L-BOXX 102
Tekniska data:
Effekt12 V
Max. vridmoment35 Nm
Chuckkapacitet0.8 / 10 mm
BatteritypLithium-ion
Ljudnivå73 dB(A)
Vikt (exklusive batteri)0,59 kg

Specifikationer

Slagfunktion Nej

Volt 12 V

Vridmoment, max. 35 Nm

Inställbart moment Nej

Flerväxlad Nej

Väska ingår Ja

Batteri ingår Nej

LED-belysning Ja

Chuck 10 mm

Drifttyp Batteridriven

EAN 3165140936941

Garanti

Förläng garantin till 3 år
Bosch erbjuder en garanti på 3 år som gäller alla professionella blå elverktyg och mätinstrument. De erbjuder också ett servicepaket för industriella blå Bosch litium-jonbatterier och tillhörande laddare som ger dig 2 års batteri-premiumservice. Garantierbjudandena gäller bara om du registrerat produkterna inom 4 veckor från inköp. Läs mer om Bosch förlängda garanti och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter