Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Dewalt DCH253NTArt.nr: JV11849-2

Borrhammare
utan batteri och laddare
Prisjakt
PriceRunner
3 231 kr
Inkl. moms
4 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Dewalt DCH253NTArt.nr: JV11849-2

Borrhammare

utan batteri och laddare

Borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 24mm. Den har slagstyrka på 2,1J och upp till 4500 slag/min.

Dewalt
Beskrivning
Borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 24mm. Den har slagstyrka på 2,1J och upp till 4500 slag/min.
Dewalt

product-page:product-information-title

Egenskaper

DEWALT DCH253 är en borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 24mm. Den har slagstyrka på 2,1J och upp till 4500 slag/min.


 


Egenskaper


 

  • Idealisk för borrning av hål för ankarfästning i betong, tegel och murverk från 4 till 24 mm
  • Rotationsstopp för lättare mejsling i kakel och gips
  • Lägst vibrationer i klassen, 6.6 m/s² minskar trötthet och förlänger arbetstiden
  • Vitt LED-ljus med fördröjningMedföljande tillbehör

  • Vridbart sidohandtag
  • Förvaringslåda TSTAK

 


 


Perform & Protect


När du ser Perform & Protect-märket, vet du att produkten är utformad för din säkerhet utan att kompromissa med prestanda eller hållbarhet. Dewalts produkter med Perform & Protect-märket uppfyller strikta kriterier i en eller flera av följande fokusområden när det gäller säkerhet: vibrationer, damm och kontroll.


 


Vibrationsexponering kan orsaka många olika tillstånd som tillsammans benämns som hand- och armvibrationssyndrom (HAVS). Andra tillstånd är karpaltunnelsyndrom och vita fingrar. När Perform & Protect-märket används för vibration, garanterar det minskad tri-axial vibrationsnivå och ökad användningstid utan sänkt prestanda.


 


Inandning av luftburet damm kan leda till ett antal långvariga sjukdomstillstånd såsom dammlunga och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). När Perform & Protect-märket används för damm, garanterar det att risken för inandning av damm reduceras för att ge en renare och säkrare arbetsmiljö.


 


Vid borrning eller kapning finns det en chans att verktyget fastnar. Detta kan orsaka skador på verktyget eller orsaka personskador. När Perform & Protect-märket används för kontroll, garanterar det att det finns en innovativ säkerhetsfunktion som kontrollerar momentet, inbyggt i verktyget.


 


 

Tekniska data:  
Hastighet 0-1200 varv/min
Slaghastighet 0-4500 slag/min
Slagstyrka 2,1 J
Verktygsfäste

SDS-plus

Max kapacitet

Trä: 26 mm


Metall: 13 mm


Betong: 24 mm

Hand/arm-vibration 

Borrning: 6.6 m/s²


Mejsel: 5.4 m/s


Metall: 2.5 m/s²

Vikt 3,1 kg
Mått (LxBxH) 301 x 85 x 202 mm

Specifikationer

Volt 18 V

Batteri ingår Nej

Serie Dewalt XR 18V

Fästtyp SDS-Plus

EAN 5035048555057

Garanti

Förläng garantin till 3 år
MyDEWALT-användare kan förlänga garantin på sina produkter upp till 3 år. Registrera dig på MyDEWALT och lägg till din produkt i "Mina verktyg" och skriv ut ditt certifikat. För att garantin skall gälla måste verktygen vara registrerad inom 4 veckor från inköp. För att nyttja garantin måste du ha en kopia av certifikatet och inköpsbevis. Läs mer här om MyDEWALT 3 års garanti och DEWALT:s garantivillkor. Notera att garantier kan skilja sig beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter