Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Hellberg


Hellberg har sedan år 1962 tillverkat effektiva hörselskydd och ögonskydd – allt för att skydda dina viktigaste sinnen samtidigt som du inte hindras från att utföra dina arbetsuppgifter.
Läs mer
47 artiklar
 • Sortera efter
  • 1
  Hellberg har sedan år 1962 tillverkat effektiva hörselskydd och ögonskydd – allt för att skydda dina viktigaste sinnen samtidigt som du inte hindras från att utföra dina arbetsuppgifter.

  Det avancerade skydd Hellberg erbjuder i dag är resultatet av ett långsiktigt vetenskapligt arbete med fokus på de mänskliga sinnena. För Hellberg går säkerhet hand i hand med användarvänlighet. Skyddsutrustning ska inte hindra dig från att höra och se, då riskerar den att inte användas. Hellberg prioriterar därför både teknik och produktdesign. Deras produkter är behändiga och bekväma. Du ska kunna fokusera på ditt arbete på ett säkert sätt men utan hinder.

  Hörselskydd
  Örat är ett känsligt organ, faktiskt det sinne som reagerar snabbast och därför väl värt att skydda extra nogsamt. Med Hellbergs hörselskydd säkrar du ett effektivt skydd samtidigt som du kan höra torts arbetsplatsens oväsen. Hellberg erbjuder både aktiva och passiva kåpor.

  Aktiva hörselskydd
  Aktiva hörselskydd är utrustade med olika elektroniska funktioner som Bluetooth, AM/FM radio och aktiv medhörning. Tack vare dem behöver du inte ta av dig ditt hörselskydd när du arbetar. De passar utmärkt för dig som vill kunna kommunicera med medarbetare eller via telefon och lyssna på radio och musik. Med nivåberoende aktiv medhörning har du alltid koll på omgivningen – du hör varningssignaler och kan kommunicera med de runt omkring dig.

  Passiva hörselskydd
  Passiva hörselskydd blockerar skadliga ljud och passar för låga till mycket höga ljudnivåer. De har ingen inbyggd elektronik men om du inte har behov av de funktioner som finns i aktiva hörselskydd är de ett prisvärt alternativ.

  Tillbehör
  Hellberg tillverkar även tillbehör till hörselskydd. Bland annat utbytbara delar som hyngiensats och vindskydd. Hygiensats innehåller de mest grundläggande delarna och bör enligt många tillverkare bytas två gånger om året om hörselskydden används dagligen.

  Xstream
  Hellbergs serie Xstream består av snabbkopplade hörselkåpor med samma ljudkvalitet som vanliga hörlurar. Hellberg Xstream finns även i utförande "Xstream LD" som är utrustad med aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa för att garantera utmärkt riktningsuppfattning, erbjuder naturlig ljudåtergivning och gör att du kan höra samtal, varningssignaler och annan viktig information utan att kompromissa med ditt skyddsbehov.

  Skyddsglasögon
  Med Hellbergs skyddsglasögon och korgglasögon får du ett bekvämt ögonskydd som skyddar dig mot både yttre element och ögontrötthet. Skyddsglasögonens goda kvalitet och smidiga passform ger ett utmärkt skydd i tuffa arbetsmiljöer. Välj bland olika stilar och linser för att hitta det bästa ögonskyddet för dig.
  Snabba leveranser
  Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
  100% nöjd
  30 dagars öppet köp!
  Stort sortiment
  Över 30 000 produkter