Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Woods Window Sealing KitArt.nr: VS57629

Förseglingskit
Prisjakt
PriceRunner
403 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Woods Window Sealing KitArt.nr: VS57629

Förseglingskit

Förseglingskit som enkelt monteras mellan ett fönster och ramen, vilket gör att du får ut max kylkapacitet av din portabla AC och slipper att varm luft kommer tillbaka in i rummet. Passar till alla portabla AC!

Woods
Beskrivning
Förseglingskit som enkelt monteras mellan ett fönster och ramen, vilket gör att du får ut max kylkapacitet av din portabla AC och slipper att varm luft kommer tillbaka in i rummet. Passar till alla portabla AC!
Woods

product-page:product-information-title

Egenskaper

Woods WAC-WK är ett förseglingskit som enkelt monteras mellan ett fönster och ramen. På så vis slipper du att varm luft kommer tillbaka in i rummet, vilket väsentligt påverkar kylkapaciteten och energibalansen. Förseglingen förhindrar också att damm, smuts och insekter lätt kan komma in i rummet. Tack vare förseglingen får du ut max kylkapacitet av din portabla AC.


Den justerbara zipöppningen gör det möjligt att placera tätningsluckan för alla typer av fönster. Dessutoom kan fönstret stängas utan svårighet. Öppningarna kan exakt anpassas till slangdiametern och munstyckets storlek tack vare dragkedjan. Woods WAC-WK passar till alla portabla AC!


Enkel montering steg för steg:

1 - Öppna fönstret och rengöra alla ytor där kardborrebandet ska fästas. Rengör ytorna på ram och fönsterbåge så de är fria från damm och fett. Öppna skardborrebandets självhäftande del, fäst den på fönsterbågen. OBS! Fäst aldrig kardborrebandet på fönstrets tätningslist. Fönstret ska fortfarande gå att stänga.


2 - Fäst kardborrebandet på fönsterbågens insida eller utsida (sidan där handtaget sitter).


3 - Fäst först den breda delen av tätningsduken (dragkedjan stängd) med fönstret öppet. Börja i mitten och fäst sedan åt vänster till höger eller uppåt och nedåt på fönsterramen.


4 - Stäng fönstret och se till att förseglingen inte veckar sig eller blir klämt.


5 - Fäst den smala (dragkedjan stängd) från mitten till vänster och höger eller uppåt och nedåt på fönsterbågen.


6 - Öppna fönstret något och stick ut avluftningsslangen ut genom förseglingen med hjälp av dragkedjan.


7 - Klar för att användas!

Specifikationer

EAN 7332857500871

E-nummer 9440098

Garanti

Upp till 3 års garanti på luftkonditioneringar
Registrera ditt köp av AC hos Woods för att ta del av deras förmånliga garanti på upp till 3 år. Var noga med att behålla kvitton. Läs mer om Woods garantivillkor här. Notera att garantin kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter