Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Woods GRAN 900Art.nr: VS17692

Luftrenare
Prisjakt
PriceRunner
7 358 kr
Inkl. moms
2 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Woods GRAN 900Art.nr: VS17692

Luftrenare

Svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim för ytor upp till 160 m². Lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etc.

Woods
Beskrivning
Svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim för ytor upp till 160 m². Lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etc.
Woods

product-page:product-information-title

Egenskaper

Woods GRAN 900 är en svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim för ytor upp till 160 m². Dess höga luftgenomströmning gör den lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etc.

Woods GRAN 900 renar luften från damm, pollen, bakterier, avgaser, radondöttrar och andra skadliga partiklar. Du kan också utrusta maskinen med ett högkvalitativt kolfilter som renar luften från lukter och gaser, till exempel från tobaksrökning eller vid vedeldning. Det patenterade filtersystemet, Active ION HEPA, garanterar hög avskiljningsgrad i kombination med mycket låg energiförbrukning och en tyst arbetsgång.

Tyst, energisnål och effektiv

Woods luftrenare utmärker sig på marknaden med exceptionellt hög luftgenomströmning tillsammans med otroligt hög avskiljningsgrad och låg energiförbrukning och ljudnivå. Woods luftrenare har en reningsgrad på 99,98%, ända ner till partikelstorlek 0,0003 mm. Det patenterade filtersystemet Active ION HEPA kombinerar jonisering och filtrering. Woods luftrenare ger luftpartiklarna en svag elektrisk laddning, vilket gör att de klumpar ihop och blir mer lättfångade. Tack vare denna jonisering kan Woods använda sig av relativt glesa filter och ändå uppnå samma höga avskiljningsgrad som täta HEPA-filter. Fördelen med detta systemet är att Woods inte behöver använda sig av energislukande och bullriga fläktar för att cirkulera luften i rummet. Woods luftrenare är därför effektiva, tysta och ekonomiska!

Ritas, utvecklas och tillverkas i Sverige

Woods luftrenare ritas, utvecklas och tillverkas i Sverige - från metallhöljet och filtren till den slutliga monteringen. Woods sätter alltid användaren först vid utvecklandet av nya produkter. Det resulterar i mycket effektiva, pålitliga och diskreta luftrenare av högsta kvalitet och marknadsledande garantier.

Upp till 10 års garanti

Woods luftrenare i ELFI-serien är tillverkade i Sverige med högsta kvalitet och prestanda. Tack vare luftrenarnas höga kvalitet och prestanda kan du som konsument få så mycket som 10 års garanti! Allt du behöver göra är att registrera din luftrenare samt byta ut filtret en gång om året. Var noga med att behålla alla kvitton, även för filtret. Du behöver dem vid ett garantianspråk. Klicka här för att registrera din luftrenare.Egenskaper

  • Svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim
  • För ytor upp till 160 m²
  • Fyra hastigheter
  • Försedd med Active ION HEPA-filter
  • Otroligt kraftfull och energisnål
  • Kan utrustas med ett kolfilter för att rena luften från gaser och lukter
  • Lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etcMedföljande tillbehör

  • 2 x Active ION HEPA -filter


Tekniska data
Max. arbetsområde160 m²
Luftgenomströmning
250/500/750/900 m³/tim
Hastigheter4
Strömförbrukning24-80 W
Ljudnivå
Från 30 dB
Reningsgrad99,98%
Spänning220-230 V
Mått (HxBxD)220x565x615 mm
Vikt15,2 kg

Specifikationer

EAN 7332857000586

E-nummer 8749054

Garanti

Upp till 6 års garanti på avfuktare
Woods erbjuder en garanti på upp till 6 år när du registrera din avfuktare. Garantin gäller endast när byter filter regelbundet. På modeller som inte innefattas av filterbyte gäller upp till 3 års garanti vid registrering. Läs mer om Woods garantivillkor här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter