Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Petzl ActikArt.nr: 3136509

Pannlampa
450 lm
Prisjakt
PriceRunner
525 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas måndag, 15 apr.

Petzl ActikArt.nr: 3136509

Pannlampa

450 lm

Actik är den idealiska pannlampan för dina utomhusaktiviteter. Med 450 lumen ger ACTIK® kraftfull och bekväm belysning när du springer, vandrar eller klättrar.

Petzl
Beskrivning
Actik är den idealiska pannlampan för dina utomhusaktiviteter. Med 450 lumen ger ACTIK® kraftfull och bekväm belysning när du springer, vandrar eller klättrar.
Petzl

product-page:product-information-title

Egenskaper

Actik är den idealiska pannlampan för dina utomhusaktiviteter. Med 450 lumen ger ACTIK® kraftfull och bekväm belysning när du springer, vandrar eller klättrar. Dess fosforescerande reflektor gör det lätt att hitta i mörkret och röd belysning hindrar dig från att förblinda de omkring dig när du är med en grupp.

ACTIK® kommer med tre standardbatterier och är även kompatibel med det uppladdningsbara CORE-batteriet, tack vare dess HYBRID CONCEPT-design.

Ljusfunktioner
Bred, enhetlig stråle så att du bekvämt kan se på nära håll eller vid dina fötter. Justerbar stråle som kan växla mellan bred och fokuserad. Pannlampan Actik har två ljusfärger, rött och vitt. Kontinuerlig röd belysning för att bevara mörkerseendet utan att förblinda de runt omkring dig, och stroboskop för att signalera din position, särskilt i nödsituationer. Lampan har även tre ljusnivåer:
Max Bränntid - ljuset justeras för att hålla länge
Standard - bättre balans mellan effekt/bränntid)
Max Effekt - lampans starkaste läge

Praktisk
En enkel knapp för snabbt och enkelt val av ljusstyrka eller ljusfärg. Den justerbara plattan gör att du enkelt kan luta lampan uppåt eller nedåt. LÅS-funktionen förhindrar att lampan tänds under transport eller förvaring. Avtagbart, tvättbart pannband som är symmetriskt för enkel justering. Den medföljande förvaringspåsen gör att pannlampan kan förvandlas till en lykta.
Kompatibel med Petzl Helmet Adapt och Bike Adapt med två fästen, så att du kan fästa lampan på en mängd olika hjälmtyper eller en cykel.

HYBRID KONCEPT-design: ACTIK® kommer med tre AAA/LR03-batterier och är även kompatibel med det uppladdningsbara CORE-batteriet (ingår ej); den känner automatiskt av energikällan och justerar belysningsprestanda.
  • Batteriindikator
  • Vitt och rött ljus
  • Justerbar

Medföljande tillbehör

  • 3 stycken AAA/LR03-batterier
Tekniska data 
BatteritypR03, LR03/AAA
Brinntid100 h
FärgGrå
TypActik
Antal batterier3
Batterier medföljerJa
Kapslingsklass (IP)IPX4
Ljusflöde450 lm
Max. räckvidd100 m
Total vikt98 g

Specifikationer

Räckvidd 100 m

Lumen 450 lm

Batterimodell AAA

Brinntid 100 h

Uppladdningsbar Ja

EAN 3342540838673

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter