Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Mitsubishi Electric VL-100Art.nr: VS17720

Miniventilation
Prisjakt
PriceRunner
5 504 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Mitsubishi Electric VL-100Art.nr: VS17720

Miniventilation

Miniventilation med ett luftflöde på 65-105 m3/h som ventilerar bort otrevliga lukter, mögel och radon. Förbättrar inomhusmiljön med sin värmeväxlingsfunktion.

Mitsubishi Electric
Beskrivning
Miniventilation med ett luftflöde på 65-105 m3/h som ventilerar bort otrevliga lukter, mögel och radon. Förbättrar inomhusmiljön med sin värmeväxlingsfunktion.
Mitsubishi Electric

product-page:product-information-title

Egenskaper

Mitsubishi Electric VL-100 är en effektiv miniventilation som ventilerar bort otrevliga lukter, mögel och radon via anslutningsrör. Du kan alltså vädra och förbättra inomhusluften trots stängda fönster. Vädrar du med öppna fönster försvinner den värdefulla värmen ut ur huset och kall luft strömmar in, vilket resulterar i en onödig kostnad då luften måste värmas upp. Bästa lösningen på detta problem är Mitsubishi Electric VL-100 som ser till att du får frisk, fräsch luft utan att behöva öppna ett enda fönster. Samtidigt återvinner du ca 75% av energin och behåller värmen. Anledningen till den höga verkningsgraden är den patenterade värmeväxlaren som eliminerar avfrostningsbehovet och som överför en betydligt större del av energin i frånluften än en traditionell värmeväxlare gjord av plast eller aluminium. Med en enkel installation, endast två hål i väggen, passar den perfekt för alla sorters byggnader som har problem med allt från radon och mögel till medfröklukt och dålig ventilation. Miniventilationen ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar.

 

Lukt, mögel, rökning, radon – det är mycket som kan påverka inomhusmiljön och ditt välbefinnande. Det radon som finns i luften är farligt för människan att andas in eftersom det ökar risken att få lungcancer. Att installera ventilationsaggregatet från Mitsubishi Electric  sänks radonhalten rejält även vid låg fläkthastighet.   

 

Mitsubishi Electric VL-100 passar utmärkt till alla sorters byggnader. Allt från byggbodar och mindre lokaler till hemmabruk i friggebodar, källare och garage men också i radonhus och små konferensrum där ventilation saknas eller behöver förbättras. Den lämpar sig för alla som vill ha god ventilation utan att gå miste om inomhusvärmen.

 

Egenskaper

  • Förbättrar effektivt din inomhusmiljö med sin fantastiska värmeväxlingsfunktion.
  • Med miniventilationen kan du till en låg kostnad vädra och förbättra inomhusluften året om, utan att behöva öppna ett enda fönster. Samtidigt återvinner du ca 75% av energin och behåller värmen.
  • Ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar.
  • Mycket enkel installation, endast två hål i väggen för till- och frånluft.
  • Perfekt för hemmet, mindre lokaler, kontoret, radonhus etc. där ventilation saknas eller behöver förbättras.

 

Medföljande tillbehör

  • Anslutningsrör för till- och frånluft

Tekniska data
 
Rekommenderad areaHögsta hastighet: Ca 80 m2
Lägsta hastighet: Ca 45 m2
Luftflöde

Låg: 65 m3/h

Hög: 105 m3/h

Ljudnivå

Låg: 25 dB(A)

Hög: 37 dB(A)

Temp. återvinning, prestanda

Låg: 80%

Hög: 73%

Elmatning220-240/50Hz
Effekt13 - 34 W
Hålstorlekø85 mm
Vikt7,5 kg
Mått (LxBxH)620 x 265 x 200 mm

 

Specifikationer

EAN 4902901712265

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter