Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

eeese MarkArt.nr: 2920271

Produkten har utgått

eeese MarkArt.nr: 2920271

Avfuktare

2,5 L

Avfuktare som kan avfukta rum upp till 40 m2. Kan användas i hela huset och är särskilt väl lämpad för effektiv avfuktning vid låga temperaturer. Avfuktaren kan därför med fördel användas t.ex. i källaren, garaget, husvagnen eller båten.

eeese
Beskrivning
Avfuktare som kan avfukta rum upp till 40 m2. Kan användas i hela huset och är särskilt väl lämpad för effektiv avfuktning vid låga temperaturer. Avfuktaren kan därför med fördel användas t.ex. i källaren, garaget, husvagnen eller båten.
eeese

product-page:product-information-title

Egenskaper

eeese Mark är en avfuktare som med fördel användas t.ex. i källaren, garaget, husvagnen eller båten. Medan avfuktningseffekten hos traditionella kompressorbaserade avfuktare försämras avsevärt redan vid en temperatur på 15 °C, så är Mark fortsatt mycket effektiv ända ner till 0 grader.

Adsorptionsavfuktare med innovativ teknologi
Mark drar fuktigheten ur luften med hjälp av adsorptionsteknologi. Det gör att maskinen är lika effektiv oavsett om den arbetar vid kallare temperaturer. Du kan därför med fördel använda avfuktaren Mark i båten, husvagnen, källaren eller på andra platser i huset där det periodvis förekommer både kondens och lägre temperaturer. Faktum är att vid låga temperaturer har avfuktaren Mark en avfuktningseffekt som motsvarar en kraftfullare, kompressorbaserad avfuktare.

Samtidigt är utblåsningsluften från Mark uppvärmd, vilket bidrar till att höja temperaturen i rummet. Avfuktaren Mark har ett integrerat bärhandtag, och eftersom den saknar en kompressor så väger den inte särskilt mycket. Det gör att den är enkel att hantera. När tanken är fylld så stängs avfuktaren av automatiskt. Alternativt kan en slang monteras för anslutning direkt till avloppet.

Avfuktaren som torkar tvätten snabbare
Med sin låga ljudnivå på endast 38 dB i det lägsta steget, kan avfuktaren enkelt köras utan att du blir störd av den. Det finns ingen kompressor som orsakar ljud, så det enda du hör är ljudet av luft som ventileras genom avfuktaren. Den är lämplig för ytor upp till 40 m2. Det är med andra ord en liten men effektiv maskin, som dessutom har en smart funktion för att torka kläder. Den gör så att din tvätt torkar mycket snabbare när du använder avfuktaren i det rum där tvätten hänger. Du kan också slå på svängningsfunktionen, så torkar kläderna ännu snabbare. Det sliter mycket mindre på dina kläder än om en torktumlare används.
  • Adsorptionsteknologi – fungerar mycket bra i kalla temperaturer
  • Torkläge för kläder
  • 38 dB ljudnivå i standardläget
  • Tvättbart filter
  • Timerfunktion
  • Indikator som visar när tanken är full
  • Slås av automatiskt när tanken är full
Tekniska data: 
Max arbetsområde40 m2
Rekommenderat arbetsområde2-40 m2
Kapacitet 30 °C/RH80%7 l/dag
Strömförbrukning (i drift)650 W
Strömförsörjning220-240/50-60 V/Hz
Timer2 / 4 / 8 h
Ventilatorhastighed3
Ljudnivå, låg38 dB(A)
Ljudnivå, hög53 dB(A)
Vattentank2,5 l
Arbetstemperatur-10~50 °C
Nettovikt5,75 kg
Bruttovikt6,90 kg
Produktens storlek (BDH)433x300x200 mm

Specifikationer

EAN 5704841025431

E-nummer 

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter