Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

eeese KayaArt.nr: 2920005

Luftkonditionering
med Wifi
Prisjakt
PriceRunner
3 651 kr
Inkl. moms
3 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

eeese KayaArt.nr: 2920005

Luftkonditionering

med Wifi

Effektiv luftkonditionering med en kylkapacitet på 9000 BTU och en 24-timmars timer. Med en A-klassad energieffektivitet, tvättbart filter, LED och pekskärm samt fjärrkontroll.

eeese
Beskrivning
Effektiv luftkonditionering med en kylkapacitet på 9000 BTU och en 24-timmars timer. Med en A-klassad energieffektivitet, tvättbart filter, LED och pekskärm samt fjärrkontroll.
eeese

product-page:product-information-title

Egenskaper

eeese Kaya är en luftkonditionering med kapacitet på 9000 BTU och en inbyggd 24-timmars timer, så att du kan ställa in den på att kyla när du inte är hemma och komma hem till ett perfekt kylt hem. Kaya har en rekommenderad arbetsyta på upp till 30 m2 så det finns gott om möjligheter att använda den i större rum. De 360-graders robusta hjulen gör också att du enkelt kan flytta runt din luftkonditionering mellan dina rum. Modellen är vackert designad med den skandinaviska inredningsstilen i åtanke och har diskreta, integrerade handtag på sidorna.

Kaya har fördelen att den också fungerar som en avfuktare – med en avfuktningskapacitet på hela 24 liter per dag. Kaya luftkonditionering kan också blåsa luft ut på samma sätt som en ventilationsfläkt.Fönsterkit ingår. Det medföljande fönsterkitet passar bäst för fönster som öppnas uppåt. Om du har fönster som öppnas inåt eller utåt, rekommenderar vi ett separat förseglingskit som är anpassat för nordiska fönstertyper för optimal effekt.

Uppfyller framtidens miljökrav
Kaya luftkonditionering är en maskin som är anpassad till framtidens miljökrav. Eeese har använt köldmediet R290, som är giftfritt och har en global uppvärmningspotential (GWP) på 3 som inte bryter ned ozonskiktet. Gasen bidrar till att Kaya luftkonditionering är mer energieffektiv än de luftkonditioneringar som tidigare har setts på marknaden.

Lätt att installera
Med din Kaya luftkonditionering behöver du inte tänka på att borra hål i väggen för att leda ut den varma luften ur rummet. För denna typ av luftkonditionering ingår en fönstersats, som består av ett munstycke och en platta som är lätt att fästa i fönstret. Placera sedan munstycket på slangen som du därefter fäster i plattan. Så, då är din luftkonditionering klar att använda.

Kaya luftkonditionering manövreras enkelt via fjärrkontroll eller pekskärmen.

Kaya – en kvalitetsprodukt från eeese
Kaya ingår i den populära serien av Air från eeese. Alla luftkonditioneringsaggregat i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.
  • 9000 BTU
  • Fönstersats ingår
  • Energieffektivitetsklass A (2,61)
  • Display med pekfunktion och fjärrkontroll
  • Handtag i sidorna och hjulen som svänger i alla riktningar
  • 24-timmars timer
  • Indikator som visar när vattenbehållaren är full
  • Med Wifi
  • Kompatibel med Google Assistant

Medföljande tillbehör

  • 1 styck fönsterkit
Tekniska data: 
Rekommenderat arbetsområde14-30 m2
Kylkapacitet9000 BTU/t (2630 W)
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Strömförbrukning (kyla)1010
Nominell ström (kyla)6,0
Energieffektivitet (EER)Klass A 2.61
COP2.3
KöldmediumR290
Max. ljudnivå65 dB(A)
Avfuktningskapacitet24 l/dygn
Luftcirkulation350 m3/t
Vikt22 kg
Storlek470x382x752 mm

Specifikationer

Wifi Ja

Ljudnivå, max. 65 dB

Energimärkning AC - Legacy_A

Tvättbart filter Ja

Rumsstorlek, max. 30 m²

EAN 5704841025219

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter