Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

eeese AlbaArt.nr: 2920004

Luftkonditionering
med WiFi
Prisjakt
PriceRunner
3 534 kr
Inkl. moms
3 st i lager
Skickas måndag, 22 juli

eeese AlbaArt.nr: 2920004

Luftkonditionering

med WiFi

Luftkonditionering, med energieffektivitet klass A, 7000 BTU, tvättbart filter, pekskärm och fjärrkontroll. Denna kompakta mobila luftkonditionering sänker effektivt temperaturen i bostadsutrymmen på upp till 20 m2

eeese
Beskrivning
Luftkonditionering, med energieffektivitet klass A, 7000 BTU, tvättbart filter, pekskärm och fjärrkontroll. Denna kompakta mobila luftkonditionering sänker effektivt temperaturen i bostadsutrymmen på upp till 20 m2
eeese

product-page:product-information-title

Egenskaper

eeese Alba är en luftkonditionering, med energieffektivitet klass A, 7000 BTU, tvättbart filter, pekskärm och fjärrkontroll. Denna kompakta mobila luftkonditionering sänker effektivt temperaturen i bostadsutrymmen på upp till 20 m2. Med klass A i energieffektivitet och en kylkapacitet på 7000 BT håller Alba rum behagliga och kylda efter behov.Fönsterkit ingår. Det medföljande fönsterkitet passar bäst för fönster som öppnas uppåt. Om du har fönster som öppnas inåt eller utåt, rekommenderar vi ett separat förseglingskit som är anpassat för nordiska fönstertyper för optimal effekt.

Wifi – styr din luftkonditionering via telefonen
Denna avfuktare är utrustad med wifi, som gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon. Det är smart, flexibelt och innovativt.

Mobil luftkonditionering med inbyggd timer
Luftkonditioneringen Alba är enkel att installera och använda och kan enkelt flyttas vid behov via de integrerade handtagen och de robusta 360-graders hjulen. Denna luftkonditionering har en inbyggd timer så att du kan ställa in anläggningen på att starta innan du kommer att vistas i rummet.

Luftkonditionering som både kyler, blåser och avfuktar
Alba luftkonditionering har många fördelar, den är lätt att ställa upp och använda. Även om Albas primära funktion är luftkonditionering är Alba en multi-produkt som inte behöver gömmas undan när de varma månaderna är över. Alba arbetar också som avfuktare – med en avfuktningskapacitet på hela 17 liter per dygn. Dessutom kan Alba luftkonditionering också blåsa ut luft, som en ventilationsfläkt.

Uppfyller framtidens miljökrav
Alba luftkonditionering är en maskin som är anpassad till framtidens miljökrav. Eeese har använt köldmediet R290, som är giftfritt och har en global uppvärmningspotential (GWP) på 3 som inte bryter ned ozonskiktet. Gasen bidrar till att Alba luftkonditionering är mer energieffektiv än de luftkonditioneringar som tidigare har setts på marknaden.

Enkel installation
Alba är en mobil luftkonditionering som inte kräver att man borrar hål i väggen för att leda bort den varma luften ut ur rummet. Till denna luftkonditionering ingår även en fönstersats. Denna fönstersats består av ett munstycke och en tallrik som lätt placeras i fönstret. Munstycket placeras bara på slangen, som sedan fästs i plattan och din luftkonditionering är klar för användning.

Alba luftkonditionering manövreras enkelt via fjärrkontroll eller pekskärmen.

Alba – en kvalitetsprodukt från eeese
Alba ingår i den populära serien Air från eeese. Alla luftkonditioneringsaggregat i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.
  • 7000 BTU
  • Fönstersats ingår
  • LED-display med pekfunktion och fjärrkontroll
  • Handtag och hjul som svänger i alla riktningar
  • 24-timmars timer
  • Indikator som visar när vattenbehållaren är full
  • Tvättbart filter
  • Kompatibel med Google Assistant
  • Med WiFi

Medföljande tillbehör

  • 1 styck fönsterkit
Tekniska data: 
Rekommenderat arbetsområde10-20 m2
Kylkapacitet7000 BTU/t (2050 W)
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Strömförbrukning (kyla)780
Nominell ström (kyla)3,9
Energieffektivitet (EER)Klass A 2.61
KöldmediumR290
Max ljudnivå65 dB(A)
Avfuktingskapasitet17 l/dygn
Luftcirkulation300 m3/t
Vikt21 kg
Storlek305x328x678 mm

Specifikationer

Wifi Ja

Ljudnivå, max. 65 dB

Energimärkning AC - Legacy_A

Tvättbart filter Ja

Rumsstorlek, max. 20 m²

EAN 5704841025202

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter