Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Acetec EvoDry 6PArt.nr: 1150019

Produkten har utgått

Acetec EvoDry 6PArt.nr: 1150019

Sorptionsavfuktare

upp till 100 m³

Sorptionsavfuktare som är lämplig för de lite mindre utrymmena. Levereras med lättanvänd styrning med att styra avfuktaren via den medföljande manöverpanelen.

Acetec
Beskrivning
Sorptionsavfuktare som är lämplig för de lite mindre utrymmena. Levereras med lättanvänd styrning med att styra avfuktaren via den medföljande manöverpanelen.
Acetec

product-page:product-information-title

Egenskaper

Acetec EvoDry 6P är en sorptionsavfuktare som är lämplig för de lite mindre utrymmena. EvoDry 6P levereras med lättanvänd styrning som ger möjlighet att styra avfuktaren via den medföljande manöverpanelen. Alla avfuktare i EvoDry-serien är utvecklade med energieffektivitet i åtanke. Det ger dig några av marknadens mest energieffektiva avfuktare.

Används i till exempel förråd, lager, källare eller fritidshus med rumsvolym upp till ca 100 m³ eller krypgrund och kallvind med en rumsvolym upp till ca 40 m³.

Med avancerad styrning för ökad säkerhet där alla inställningar sker via manöverpanelen. Med denna styrning får du full kontroll på fukthalt och temperatur där larm visas på panelen om klimatet är ogynnsamt.

Till skillnad från kyl- eller kondensavfuktare samlar inte sorptionsavfuktaren på sig vatten i en behållare eller en slang, utan fukten försvinner i en luftström. Acetec EvoDry 6P är en sorptionsavfuktare som leder fukten via en våtgasslang.

Specifikationer

Användningsområde Arbetsplats, Krypgrund, Källare

EAN 7350072461340

E-nummer 

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från Acetec
Acetec erbjuder särskild garanti på vissa av sina produkter vid registrering och sparat inköpskvitto. Läs mer om Acetecs garantivillkor och ta reda på vad som gäller för just din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter