Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

eeese EmilArt.nr: 2920262

Avfuktare
12 L, WiFi
Prisjakt
PriceRunner
2048.00 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

eeese EmilArt.nr: 2920262

Avfuktare

12 L, WiFi

Avfuktare med en ljudnivå på endast 36 dB, passar rum upp till 50 kvadratmeter. Utrustad med wifi vilket gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon.

eeese
Beskrivning
Avfuktare med en ljudnivå på endast 36 dB, passar rum upp till 50 kvadratmeter. Utrustad med wifi vilket gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon.
eeese

product-page:product-information-title

Egenskaper

eeese Emil är en avfuktare som är den minsta och mest kompakta modellen från eeese. Designen är både klassisk och elegant så att den diskret kan ta bort fukt i den uppvärmda källaren och mindre rum. Emil har storlek och kapacitet för ett mindre vardagsrum på upp till 50 kvadratmeter. Denna avfuktare har ett automatiskt läge som styr luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt under uppvärmningen.

Wifi – styr avfuktaren via telefonen
Denna avfuktare är utrustad med wifi, som gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon. Det är smart, flexibelt och innovativt.

Torkfunktion för kläder – effektivt, bättre för miljön och strömsnålare
I många familjer går torktumlaren flera gånger i veckan. Det sliter både på dina kläder, drar ström och vatten och är skadligt för miljön. Därför är denna avfuktares funktion för klädtorkning mycket populär. Den torkar familjens våta ytterplagg och tvätt på rekordtid. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder. Eftersom strömförbrukningen är så låg som 155 W är denna avfuktare ett billigare och smartare alternativ till en torktumlare.

Avfuktaren med det diskreta ljudet
Med en vikt på endast 11,6 kilo är det lätt att flytta runt avfuktaren beroende på vilket rum du ska använda den i. Avfuktaren är utrustad med ett praktiskt bärhandtag som är en integrerad del av designen. Emil kan ställas in i två steg och i båda stegen är avfuktarens ljudnivå mycket begränsad – 36 dB i steg 1 och 42 dB i steg 2. Därför kan Emil användas i vardagsrum – du kommer bara att märka avfuktaren om du lyssnar noga.

Lätt inställning av fuktnivå
Emil är utrustad med en smart LED-display med en funktionstangent, så att du enkelt kan ställa in önskad fuktnivå. Emil stänger av sig själv när fuktnivån är uppnådd och startar automatiskt igen när fuktighetsnivån överskrids. Filtret är tvättbart och avfuktaren har en automatisk avstängningsfunktion när tanken måste tömmas.

Möjlighet till kontinuerlig dränering
Avfuktaren har möjlighet till kontinuerlig dränering så att du kan ansluta den direkt till avloppet via en slang och därmed inte behöver fundera på om den behöver tömmas

Mycket låg strömförbrukning
Med den praktiska timerfunktionen kan du styra när avfuktaren är aktiv. Avfuktaren har en låg strömförbrukning på 155 W. Detta är mycket lågt för en avfuktare med en kapacitet på 12 liter per dag. Temperaturen och luftfuktigheten i rummet är mycket viktiga när det gäller hur många liter fukt som hanteras under dagen.
  • Med Wifi
  • Automatisk avfuktning
  • Torkläge för kläder
  • LED-display med funktionstangent
  • Automatisk omstartsfunktion
  • Automatisk avstängning när vattenbehållaren är full
  • Tvättbart luftfilter
  • Möjlighet till kontinuerlig dränering (slang ingår ej)
Tekniska data: 
Max. arbetsyta50 m2
Rekommenderat arbetsområde2-40 m2
Kapacitet 30 °C/RH80%12 l/dag
Kapacitet 27 °C/RH60%7,5 l/dag
Strömförbrukning (i drift)155 W
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Timer1 ~ 24 h
Fläkthastighet2
Luftvolym hög105 m3/h
Luftvolym låg80 m3/h
Ljudnivå hög40 dB(A)
Ljudnivå låg36 dB(A)
Vattentank2,6 l
Drifttemperatur5~35 °C
KompressorStämpel
KöldmediumR290
FilterTvättbart
Avloppsslang diameter14 mm
Nettovikt11,6 kg
Bruttovikt12,7 kg
Produktens storlek (BDH)463x300x250 mm

Specifikationer

EAN 5704841025028

product-page:recommended-title

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 60 000 produkter