Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

eeese EmilArt.nr: 2920001

Avfuktare
10 l
Prisjakt
PriceRunner
2 223 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas måndag, 27 maj

eeese EmilArt.nr: 2920001

Avfuktare

10 l

Liten och kompakt avfuktare med en kapacitet på 10 l/dygn och ett arbetsområde på upp till 40 kvadratmeter. Utrustad med Auto-läge som styr luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt under uppvärmningen.

eeese
Beskrivning
Liten och kompakt avfuktare med en kapacitet på 10 l/dygn och ett arbetsområde på upp till 40 kvadratmeter. Utrustad med Auto-läge som styr luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt under uppvärmningen.
eeese

product-page:product-information-title

Egenskaper

eeese Emil är den minsta och mest kompakta avfuktaren från eeese. Designen är både klassisk och elegant så att den diskret kan ta bort fukt i den uppvärmda källaren och mindre rum. Emil har storlek och kapacitet för ett mindre vardagsrum på upp till 40 kvadratmeter. Denna avfuktare är utrustad med Auto-läge som styr luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt under uppvärmningen.

Bäst i Test
Emil 10 L blev testvinnare i norskt avfuktartest på www.anbefaler.com augusti 2022! I ett omfattande test utvärderades och jämfördes många av marknadens avfuktare mot varandra där eeese Emil 10 L och eeese Emil 12 L blev utsedda till bäst i test.

Torkfunktion för kläder – effektivt, bättre för miljön och strömsnålare
Avfuktaren torkar familjens våta ytterplagg och tvätt på rekordtid. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder. Eftersom strömförbrukningen är så låg som 155 W är denna avfuktare ett billigare och smartare alternativ till en torktumlare.

Avfuktaren med det diskreta ljudet
Med en låg vikt är det lätt att flytta runt avfuktaren runt – beroende på vilket rum du ska använda den i. Avfuktaren är utrustad med fyra robusta 360-graders hjul, praktiskt bärhandtag som en integrerad del av designen. Emil kan ställas in i två steg och i båda stegen är avfuktarens ljudnivå mycket begränsad – -36 dB i steg 1 och 40 dB i steg 2. Därför kan Emil användas i vardagsrum – du kommer bara att märka avfuktaren om du lyssnar noga.

Lätt inställning av fuktnivå
Emil är utrustad med en smart LED-display med softkey så att du enkelt kan ställa in önskad fuktnivå. Emil stänger av sig själv när fuktnivån är nådd och startar automatiskt igen när fuktighetsnivån överskrids. Filtret är tvättbart och avfuktaren har automatisk avstängningsfunktion när tanken måste tömmas.

Möjlighet till kontinuerlig dränering
Avfuktaren har möjlighet till kontinuerlig dränering så att du kan ansluta den direkt till avloppet via en slang och därmed inte behöver fundera på om den behöver tömmas.

En mycket låg effektförbrukning
Med den praktiska timerfunktionen kan du styra när avfuktaren är aktiv. Avfuktaren har en låg strömförbrukning på 155W. Detta är mycket lågt för en avfuktare med en kapacitet på 10 liter per dag. Temperaturen och luftfuktigheten i rummet är mycket viktigt när det gäller hur många liter fukt som hanteras under dagen.

Emil – en kvalitetsprodukt från eeese
Emil ingår i den populära serien från eeese. Alla avfuktare i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.
  • Automatisk avfuktning
  • Torkläge för kläder
  • LED-display med soft-key
  • Automatisk omstartsfunktion
  • Tvättbart luftfilter
Tekniska data:
Max. arbetsyta:40 m2
Rekomenderat arbetsområde2-30 m2
Kapacitet 30 °C/RH80%10 l/dygn
Kapacitet 27 °C/RH60%6,5 l/dygn
Strömförbrukning (i drift)155 W
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Timer1-24 t
Luftvolym hög/låg105/80 m3/h
Ljudnivå hög/låg40/36 dB(A)
Vattentank2,6 l
Drifttemperatur5-35 °C
KompressorStämpel
KöldmediumR290
FilterTvättbart
Avloppsslang diameter14 mm
Storlek300x250x463 mm
Vikt11,3 kg

Specifikationer

EAN 5704841025080

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter