Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

eeese AdamArt.nr: 2920263

Avfuktare
20 L, Wifi
Prisjakt
PriceRunner
3 230 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

eeese AdamArt.nr: 2920263

Avfuktare

20 L, Wifi

Avfuktare som har en elegant design och klarar av att hålla områden på upp till 100 m2 fria från överflödig fukt. Passar perfekt in i både vardagsrum och källarlokaler.

eeese
Beskrivning
Avfuktare som har en elegant design och klarar av att hålla områden på upp till 100 m2 fria från överflödig fukt. Passar perfekt in i både vardagsrum och källarlokaler.
eeese

product-page:product-information-title

Egenskaper

eeese Adam är en avfuktare som är tyst som ett kylskåp och dess stilrena form passar i alla hem. Placera avfuktaren i vardagsrummet, sovrummet, köket, grovköket eller var du än vill bli av med fukt och förbättra inomhusklimatet avsevärt.

Wifi – styr avfuktaren via telefonen
Denna avfuktare är utrustad med wifi, som gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon. Det är smart, flexibelt och innovativt.

Kompakt och effektiv för stora ytor
Avfuktaren Adam är den perfekta kombinationen av design, teknik och köldmedium. Detta innebär att avfuktaren är otroligt kompakt i förhållande till sin stora vattentank, som rymmer hela 5 liter. De integrerade handtagen på varje sida gör maskinen flyttbar. För även om denna avfuktare kan utvinna hela 20 liter vatten från luften per dag har den fortfarande en elegant och stilren design, så att du vill att avfuktaren ska stå framme.

Avfuktaren som bara arbetar vid behov
Den behändiga timerfunktionen är enkel att programmera så att avfuktaren bara körs när du vill. Avfuktaren Adam har låg energiförbrukning jämfört med andra avfuktare med samma kapacitet. Den har en smart funktion som gör att du kan ställa in önskad luftfuktighetsnivå via den smidiga LED-displayen. När denna luftfuktighetsnivå uppnås stängs avfuktaren av automatiskt och startar igen när den överskrids.

Klädtorkningsfunktionen som gör att kläderna torkar snabbare
Avfuktaren Adam har en populär torkfunktion som är extra bra på fuktiga dagar eller när det är dags för tvätt. Den inbyggda klädtorkningsfunktionen, som drar överflödig fukt ut ur rummet, gör nämligen att torktiden för våta ytterkläder eller tvätt förkortas markant. I många familjer används torktumlaren flitigt flera gånger i veckan. Det sliter både på kläderna, drar ström och vattenförbrukningen och är dåligt för miljön. Därför är denna avfuktares klädtorkningsfunktion mycket populär. Den torkar familjens våta ytterplagg och tvätt på rekordtid. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder. Bekvämt, enkelt och inget slitage på kläderna!

Kontinuerlig dränering så att du slipper tömma vattenbehållaren
Avfuktaren stängs även av automatiskt när tanken är full så att apparaten inte drar ström i onödan. Dessutom kan du använda avfuktaren med kontinuerlig dränering, vilket innebär att du kan ansluta avfuktaren direkt till avloppet via en slang och därför helt slipper tömma vattenbehållaren. Avfuktaren har också ett tvättbart filter och en automatisk avfrostningsfunktion.

Avfuktaren Adam väger 15,2 kg, har integrerade handtag på sidorna och förflyttas på 4 stycken 360-graders robusta löphjul.
  • Med Wifi
  • Automatisk avfuktning
  • Torkläge för kläder
  • LED-display med funktionstangent
  • Automatisk omstartsfunktion
  • Köldmedium: R290 gas
  • Tvättbart luftfilter
  • Med timer
Tekniska data: 
Max. arbetsyta100 m2
Rekommenderat arbetsområde2-70 m2
Kapacitet 30 °C/RH80%20 l/dag
Kapacitet 27 °C/RH60%11,5 l/dag
Strömförbrukning (i drift)255 W
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Timer1 ~ 24 h
Fläkthastighet2
Luftvolym hög145 m3/h
Luftvolym låg130 m3/h
Ljudnivå hög44 dB(A)
Ljudnivå låg42 dB(A)
Vattentank5 l
Drifttemperatur5~35 °C
KompressorStämpel
KöldmediumR290
FilterTvättbart
Avloppsslang diameter14 mm
Nettovikt15,2 kg
Bruttovikt17,4 kg
Produktens storlek (BDH)540x335x285 mm

Specifikationer

EAN 5704841025097

Recensioner

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter