Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Petzl Aria 2 RGBArt.nr: 3136506

Pannlampa
450 lm
Prisjakt
PriceRunner
579 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager
Skickas inom 24 timmar!

Petzl Aria 2 RGBArt.nr: 3136506

Pannlampa

450 lm

Aria 2 RGB är en kompakt pannlampa designad för professionell användning. Pannlampan passar exempelvis för underhållsarbetare, scenarbetare och verksamma inom bygg och installation.

Petzl
Beskrivning
Aria 2 RGB är en kompakt pannlampa designad för professionell användning. Pannlampan passar exempelvis för underhållsarbetare, scenarbetare och verksamma inom bygg och installation.
Petzl

product-page:product-information-title

Egenskaper

Aria 2 RGB är en kompakt pannlampa designad för professionell användning. Pannlampan passar exempelvis för underhållsarbetare, scenarbetare och verksamma inom bygg och installation. Med en hållbar konstruktion som gör den både kompakt och slagtålig (IK07) och falltålig (upp till 2 meter).

Olika ljus
Aria 2 RGB har en bred, enhetlig stråle som ger bekväm belysning på nära håll. Strålen kan också anpassas för att bättre passa enklare rörelse. Den har tre vita ljusnivåer: MAX BRÄNNTID som håller lampande lysande så länge som möjligt, STANDARD (bättre balans mellan effekt/bränntid) och MAX EFFEKT som ger starkaste belysning. Du kan välja mellan stroboskop och kontinuerlig belysning.

Lätt att använda
Pannlampan har en enkel knapp för snabbt och enkelt val av ljusnivå. Justeringsplattan gör att du enkelt kan luta lampan uppåt eller nedåt. LÅS-funktionen förhindrar att lampan tänds under transport eller förvaring. Batteriladdningsindikatorn visar batterinivån varje gång lampan tänds eller släcks.

Praktisk
Aria 2 RGB har justerbart, symmetriskt pannband som enkelt justerar passformen. Det är dessutom avtagbart och tvättbart. Pannlampan kan monteras på en hjälm med hjälp av Petzl Helmet Adapt självhäftande platta för olika hjälmtyper, eller Slot Adapt för kompatibla hjälmar.

Aria levereras med tre batterier men är också kompatibel med uppladdningsbart CORE-batteri (ingår ej), tack vare pannlampans HYBRID CONCEPT-design. Lampan känner av energikällan och optimerar belysningsprestandan därefter. Det uppladdningsbara CORE-batteriet ger lampan mer ljusstyrka när den är påslagen (600 lm i MAX POWER-läge) och under hela användningstiden.
  • Kompakt
  • Vattentät
  • Dammtät
  • Vitt, grönt, rött, blått ljus
  • Batteriindikator
  • Justerbar
  • Tvättbart band

Medföljande tillbehör

  • 3 stycken AAA/LR03-batterier
Tekniska data 
BatteritypR03, LR03/AAA
Brinntid110 h
FärgSvart
TypAria 2 RGB
Antal batterier3
Batterier medföljerJa
Kapslingsklass (IP)IP67
Ljusflöde450 lm
Max. räckvidd75 m
Total vikt94 g

Specifikationer

Räckvidd 115 m

Lumen 450 lm

Batterimodell AAA

Brinntid 100 h

Uppladdningsbar Ja

EAN 3342540840195

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter