Chatt
Fri frakt över 999 kr*30 dagars öppet köp

Coast TX12-GBArt.nr: 3078950

Produkten har utgått

Coast TX12-GBArt.nr: 3078950

Ficklampa

Coast TX12 är en ficklampa med vitt, rött och grönt ljus. TX12 är en kompakt liten lampa som tål fall från 1 meters höjd.

Coast
Beskrivning
Coast TX12 är en ficklampa med vitt, rött och grönt ljus. TX12 är en kompakt liten lampa som tål fall från 1 meters höjd.
Coast

product-page:product-information-title

Egenskaper

Coast TX12 är en ficklampa med vitt, rött och grönt ljus. TX12 är en kompakt liten lampa som tål fall från 1 meters höjd. Vitt ljus är idealiskt för alla allmänna belysningsändamål, där du behöver kunna tydligt skilja mellan färgerna. Rött ljus är bäst när du bara behöver lite ljus och vill bevara mörkerseendet. Det gröna ljuset bevarar också mörkerseendet, men med möjligheten att fortfarande kunna skilja färger från varandra. Detta gör det möjligt för t.ex. jägare att flytta sig genom skogen på natten eller läsa karta utan att skrämma bort djuren. Blått ljus bevarar mörkerseendet och ger den extra fördelen att den kan lysa igenom dimma.

TX12 är mycket robust, stötsäker och har ett lättvikts-aluminiumkabinett som skyddar mot rost och slag. TX12-ficklampan har dessutom en brottsäker LED, samt O-ring i gummi som gör lampan vattenavvisande och ytterst hållbar. Lampan är IPX4-godkänd, vilket gör att den kan användas i regn och rusk och räknas som närmast vattentät.
  • 4 färger - vit, röd, grön och blå
  • 1 tänd/släck-knapp för varje färg
  • Lättvikts-aluminiumkabinett
  • IPX4-godkänd
  • Testad och anpassad enligt ANSI/FL1-standarder
  • Livstidsgaranti

Medföljande tillbehör

  • 3 stycken AAA-batterier

Specifikationer

Uppladdningsbar Nej

EAN 15286207388

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter