Genom att driva trafik till Verktygsproffsen kan du få en provision av oss på eventuell försäljning. Så om du gillar Verktygsproffsen och gärna rekommenderar vår webbshop finns det en bra möjlighet för dig att tjäna lite extra pengar.

Denna typ av samarbete kallas ofta för affiliatemarknadsföring och är relativt vanligt hos större webbshopar som Verktygsproffsen. Är affiliatemarknadsföring ett helt nytt begrepp för dig följer en kortare beskrivning nedan.

Vad är affiliatemarknadsföring?

Affiliatemarknadsföring är en typ av marknadsföring där en “återförsäljare”, en så kallad affiliate, hjälper en annonsör att marknadsföra dess produkter eller tjänster. Affiliaten får sedan betalt av annonsören beroende på hur mycket försäljning som den kan leverera.

Affiliaten tjänar alltså pengar genom att driva trafik in till sidor där det går att handla online. En affiliate genererar oftast trafiken genom sin hemsida, blogg eller social media.

Verktygsproffsens affiliateprogram

Verktygsproffsen har idag ett affiliateprogram genom Adtraction. Med Verktygsproffsens program kan du rekommendera de absolut populäraste varumärkena inom byggbranschen och tjäna 5% i provision av ordervärdet som du genererar. 

Hur kommer jag igång?

Att komma igång med affiliatemarknadsföring är enkelt. För att kunna marknadsföra Verktygsproffsen behöver du först registrera ett konto hos Adtraction. När du sedan loggar in på Adtraction kan du enkelt ansöka till Verktygsproffsen affiliateprogram samt läsa mer om regler kring vad som är tillåtet.

Som en affiliate till Verktygsproffsen behöver du använda länkar som du hämtar i ditt konto hos Adtraction. Detta möjliggör för Adtraction att spåra de besökare du förmedlar till oss. Adtraction erbjuder också en bra support till nya affiliates som är osäkra på hur de ska komma igång.

Har du frågor eller funderingar kring vårt affiliateprogram är du självfallet också mer än välkommen att kontakta oss.