Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Black & Decker BHFEV182BArt.nr: 2901530

Produkten har utgått

Black & Decker BHFEV182BArt.nr: 2901530

Dammsugare

utan batteri och laddare

4-i-1 skaftdammsugare på 18V med upp till 55 minuters drifttid på en enda laddning. Har en kraftfull borststång som motverkar trassel och ger en djup och kraftfull rengöring.

Black & Decker
Beskrivning
4-i-1 skaftdammsugare på 18V med upp till 55 minuters drifttid på en enda laddning. Har en kraftfull borststång som motverkar trassel och ger en djup och kraftfull rengöring.
Black & Decker

product-page:product-information-title

Egenskaper

Black & Decker BHFEV182B är en batteridriven dammsugare på 18V med upp till 55 minuters drifttid på en enda laddning. Skaftdammsugaren är konstruerad för att hjälpa dig att få jobbet gjort snabbt, enkelt och effektivt. Denna 4-i-1-skaftdammsugare har en kraftfull borststång som motverkar trassel och ger en djup och kraftfull rengöring med mindre än 5 % hår som fastnar och upp till 70 % bättre dammsugning på mattor*, vilket gör ditt hem fläckfritt.

De tre hastighetsinställningarna gör att du kan variera hastigheten så den passar det aktuella jobbet. Använd höghastighetsinställningen för maximal djuprengöring, perfekt för mattor. Den genomskinliga behållaren är lätt att tömma i en rörelse så att du slipper smutsa ner händerna med damm och skräp. Enheten ingår i batteriplattformen Black & Decker 18V, vilket gör att du kan använda batteriet tillsammans med andra 18V Black & Decker-verktyg. Jämfört med dammsugaren Black & Decker 18V MULTIPOWER.
  • Eldriven, trasselfri borststång – utformad för djup, kraftfull rengöring i princip helt utan hår som fastnar. Praktiskt taget inget behov av att avlägsna hår
  • Batteriindikator – visar batterinivå så du enkelt vet när batterinivån börjar ta slut och det är dags för laddning
  • Tre variabla hastigheter för maximal kontroll och produktivitet
  • Twist and clean-filter – vrid om filtret med en unik "pepparkvarnsfunktion" för att hålla det rent längre och få optimerad prestanda
  • Transparent uppsamlingsbehållare på 650 ml – enkel att tömma, bra översikt så du vet när det är dags

Medföljande tillbehör

  • 1 styck Munstycke
Tekniska data 
Spänning18V
BatteritypLithium-Ion (ingår ej)
FärgOrange/Titanium
Gångtid58 min
Behållarkapacitet650 ml
Laddningsvaraktighet5 timmar
Sugkapacitet40 Air Watts
Vikt2,7 kg

Specifikationer

Volt 18 V

EAN 5054905276843

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter