Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Dewalt D25481KArt.nr: 3092982

Produkten har utgått

Dewalt D25481KArt.nr: 3092982

Kombihammare

tröja i storlek XXL

Nätdriven kombihammare på 1050 W med SDS-Max fäste, klarar betongborrning upp till 40 mm. Levereras med en Dewalt tröja i storlek XXL.

Dewalt
Beskrivning
Nätdriven kombihammare på 1050 W med SDS-Max fäste, klarar betongborrning upp till 40 mm. Levereras med en Dewalt tröja i storlek XXL.
Dewalt

product-page:product-information-title

Egenskaper

Dewalt D25481K är en nätdriven kombihammare på 1050W med SDS-Max fäste som klarar betongborrning upp till 40 mm. Den har slagstyrka på 6,1 J och upp till 3150 slag/min. Passar för förankring och genomgående hål i betong och murverk från 12 till 40 mm i diameter och borrkronor upp till 100 mm.

Vibrationsexponering kan orsaka många olika tillstånd som tillsammans benämns som hand- och armvibrationssyndrom (HAVS). Andra tillstånd är karpaltunnelsyndrom och vita fingrar. Denna kombihammare har Perform & Protect-märket vilket innebär minskad triaxial vibrationsnivå och ökad användningstid utan sänkt prestanda. Inandning av luftburet damm kan leda till ett antal långvariga sjukdomstillstånd såsom dammlunga och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). Perform & Protect-märket innebär att risken för inandning av damm reduceras för att ge en renare och säkrare arbetsmiljö. Vid borrning eller kapning finns det en chans att verktyget fastnar. Detta kan orsaka skador på verktyget eller orsaka personskador. Perform & Protect-märket innebär att det finns en innovativ säkerhetsfunktion som kontrollerar momentet, inbyggt i verktyget.

Levereras med en Dewalt tröja i storlek XXL (gäller så länge lagret räcker).
  • Ergonomisk, kompakt, smal design ger bra kontroll och åtkomst i trånga utrymmen
  • Rotationsstopp för lättare mejslingsarbeten samt frånkoppling av slagfunktionen för borrning i trä/stål och skruvdragning
  • Perform & Protect: Låg vibrationsnivå 9.4m/s² för minimal trötthet

Medföljande tillbehör

  • 1 styck allsidigt sidohandtag
  • 1 styck robust transportväska
  • 1 styck Dewalt tröja i storlek XXL (gäller så länge lagret räcker)
Tekniska data 
Ineffekt1050W
Hastighet540 varv/min
Slaghastighet3150 slag/min
Slagstyrka6,1 J
VerktygsfästeSDS-Max
Max kapacitet genombrottsborr65 mm
Max kapacitet betong40 mm
Max kapacitet borrkrona100 mm
Hand/arm-vibrationMetall: 9,4 m/s²
Vikt5,9 kg
Mått (LxH)453 x 263 mm

Specifikationer

Watt 1050 W

Väska ingår Ja

Fästtyp SDS-Max

EAN 3092982

Garanti

Förläng garantin till 3 år
MyDEWALT-användare kan förlänga garantin på sina produkter upp till 3 år. Registrera dig på MyDEWALT och lägg till din produkt i "Mina verktyg" och skriv ut ditt certifikat. För att garantin skall gälla måste verktygen vara registrerad inom 4 veckor från inköp. För att nyttja garantin måste du ha en kopia av certifikatet och inköpsbevis. Läs mer här om MyDEWALT 3 års garanti och DEWALT:s garantivillkor. Notera att garantier kan skilja sig beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter