Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Lenz 1.0Art.nr: 3091959

Produkten har utgått
70-90 cm midjemått

Lenz 1.0Art.nr: 3091959

Värmegördel

utan batteri och laddare

Värmegördel med integrerade värmezoner över rygg och njurar. Värmer och skonar ryggmuskulaturen under alla former av utomhusaktiviteter.

Lenz
Beskrivning
Värmegördel med integrerade värmezoner över rygg och njurar. Värmer och skonar ryggmuskulaturen under alla former av utomhusaktiviteter.
Lenz

product-page:product-information-title

Egenskaper

Värmegördel med integrerade värmezoner över rygg och njurar. Värmer och skonar ryggmuskulaturen under alla former av utomhusaktiviteter. Heat Bandage 1.0 värmer ryggsvanken och området kring njurarna. Stimulerar på så sätt blodcirkulationen och motverkar stela muskler och sträckningar även i sträng kyla. Gördeln bärs med fördel nära kroppen, för bästa effekt direkt utanpå underkläderna, och fixeras med hjälp av kardborreband till önskad storlek. Bidrar p.s.s. även med en stödjande effekt. Ett mycket flexibelt funktionsplagg som kan förhindra sträckningar och andra skador vid utomhusaktiviteter i kallt väder. Går att tvätta i maskin i 30 grader. Gördeln drivs av uppladdningsbara batterier som fäst med tryckknappar på gördelns insida. Batteripack (rcB 1200 eller rcB1800) ingår ej utan måste köpas separat. Lenz batteripack kan justera värmen både manuellt och via bluetooth i en mobilapp. Mobilfunktionen gör att du inte behöver öppna upp jacka och funktionskläder för att justera värmenivån när du är ute i kylan. Det gör du istället enkelt och smidigt från appen på din mobiltelefon, där du också kan se hur mycket laddning du har kvar i batterierna. Det finns tre värmelägen och med batteripack rcB1200 håller gördeln värmen i upp till 7,5 timmar, med batteripack rcB1800 i upp till 11 timmar.
  • Material: 70% polykloropren (jmf neopren) och 30% polyester

Specifikationer

Modell Unisex

Färg Svart

Batteri ingår Nej

EAN 9006729419506

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter