Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Gardena SILENO cityArt.nr: 2970599

Produkten har utgått

Gardena SILENO cityArt.nr: 2970599

Robotgräsklippare

Set för helautomatisk gräsvård och flexibel, behovsbaserad bevattning med GARDENA smart App. I paketet ingår smart SILENO city robotgräsklippare, smart Water Control, en smart Sensor och smart Gateway.

Gardena
Beskrivning
Set för helautomatisk gräsvård och flexibel, behovsbaserad bevattning med GARDENA smart App. I paketet ingår smart SILENO city robotgräsklippare, smart Water Control, en smart Sensor och smart Gateway.
Gardena

product-page:product-information-title

Egenskaper

Set för helautomatisk gräsvård och flexibel, behovsbaserad bevattning med GARDENA smart App. I paketet ingår smart SILENO city robotgräsklippare, smart Water Control, en smart Sensor och smart Gateway. Tillsammans med den kostnadsfria GARDENA smart App för din smartphone eller surfplatta (iOS/Android) kan du programmera individuella bevattningsscheman och samordna dessa med klipptiderna för smart SILENO city. Praktiska guider vägleder dig genom appens inställningsalternativ och möjliggör individuella justeringar när och var som helst.

Tyst klippning och smart mätning av jordens fuktighet
Robotgräsklipparen med SensorCut-systemet är extra tyst och klipper gräset väldigt exakt och tillförlitligt. Den är perfekt för trädgårdsytor på upp till 500 m² och sluttningar med upp till 35 % lutning. Det klippta gräset ligger kvar på gräsmattan, där det kan användas som naturligt gödningsmedel. Den exakta och kompakta smart Sensor mäter jordens fuktighet direkt vid växternas rötter – precis där det behövs. De uppmätta värdena för fukt och marktemperatur som erhålls av sensorn skickas via internet direkt till appen på din smartphone eller surfplatta via smart Gateway – kärnan i GARDENA smart system.

Ekonomisk vattning med smart Water Control
Den har kraftfulla trådlösa mottagare och ger därmed en stabil och säker anslutning till internet med lång räckvidd. För att göra detta ansluts gatewayen enkelt till din internetrouter via en LAN-kabel eller trådlöst via WiFi. smart Water Control, som installeras direkt vid kranen, styr bevattningen. Det gör bland annat att individuella bevattningsscheman kan programmeras vid specifika tidpunkter eller på specifika veckodagar. Med sensorns mätdata är det möjligt att bevattna ekonomiskt enligt behov, eftersom det intelligenta systemet bara bevattnar trädgården om jorden verkligen blir för torr.

Det förhindrar t.ex. att blomsterrabatter vattnas i onödan även efter långa perioder av regn. Om så önskas kan bevattningen startas manuellt med en knapptryckning direkt via smart Water Control. Frostlarmet är särskilt användbart på vintern eftersom det varnar för is och låga temperaturer. smart Sensor och smart Water Control drivs av två eller tre AA-batterier, som ger säker drift under en trädgårdssäsong. smart system Start Set kan kombineras och utökas med andra enheter från GARDENA smart system.

Medföljande tillbehör

  • 1 st GARDENA smart Water Control
  • 1 st GARDENA smart Sensor
  • 1 st GARDENA smart Gateway
  • 1 st Slingkabel, 150 m
  • 200 st Märlor
Tekniska data: 
Arbetskapacitet500 m² ±20%
LaddningssystemAutomatisk
Maximal lutning inom arbetsområdet35%
InformationspanelMonoChrome Graphical Display 2,1"
TimerJa
HandtagstypIntegrerad
Typisk laddningstid60 min
Normal klipptid på en laddning65 min
Genomsnittlig energiförbrukning vid maximal användning4 kWh
Klipphöjd, min-max20–50 mm
Klippbredd16 cm
Högsta ljudnivå58 dB(A)
AlarmNej
PIN kodJa
LyftsensorJa
LutningssensorJa
Produktstorlek (LxBxH)55x38x23 cm
Vikt7,3 kg

Specifikationer

EAN 4078500048897

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter